Αρχηγικές «αλχημείες» στην ΕΛ.ΑΣ.

Αρχηγικές «αλχημείες» στην ΕΛ.ΑΣ.

της Θάλειας Χούντα Η απάντηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., σχετικά με την παρουσία του ΚΑΙ στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, αποδεικνύει ακόμη περισσότερο, ότι στερείται πραγματικών επιχειρημάτων. Αναφέρει ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., ότι ήταν στο Σύνταγμα, για να εποπτεύει καλύτερα και να συντονίζει τα μέτρα τάξης!!! Ας δούμε τώρα, τι επιτάσσει η λογική

της Θάλειας Χούντα

Η απάντηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., σχετικά με την παρουσία του ΚΑΙ στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, αποδεικνύει ακόμη περισσότερο, ότι στερείται πραγματικών επιχειρημάτων.

Αναφέρει ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., ότι ήταν στο Σύνταγμα, για να εποπτεύει καλύτερα και να συντονίζει τα μέτρα τάξης!!!

Ας δούμε τώρα, τι επιτάσσει η λογική και τι εφάρμοζαν όλοι οι προηγούμενοι Αρχηγοί. Αρχικά, η λογική λέει, ότι όταν είσαι εντός ενός χώρου, έχεις την δυνατότητα εποπτείας μόνο πέριξ σου δηλ. για ελάχιστα το πολύ μέτρα, αφού οι συγκεντρωμένοι σου στερούν το οπτικό πεδίο. Η εφαρμοσμένη πρακτική έως σήμερα αναφέρει, ότι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. μόνο μέσα από το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει την δυνατότητα τόσο της πλήρους εποπτείας όλου του χώρου ενδιαφέροντος όσο και της παρέμβασης στις αστυνομικές δυνάμεις.

Εκτός αν το Κέντρο Επιχειρήσεων δεν λειτουργεί ή δεν έχει αναφέρει κάποιος στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ότι υφίσταται.

Αυτά για μην τρελαθούμε τελείως!!!

Ή όπως λέει ο λαός, «όταν η δικαιολογία είναι χειρότερη της πράξης».

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video