Φήμες για τις μεταθέσεις των Συνταγματαρχών Σ.Ξ.

Φήμες για τις μεταθέσεις των Συνταγματαρχών Σ.Ξ.

γράφει η Θάλεια Χούντα Ολοκληρώθηκαν οι μεταθέσεις των ανωτέρων αξιωματικών στον Στρατό Ξηράς, στον βαθμό του Συνταγματάρχη. Βεβαίως, άργησαν πιο πολύ απ’ ότι συνήθως και αυτό έδωσε λαβή για σενάρια επί σεναρίων αναφορικά με κάθε είδους παρεμβάσεις. Ακούστηκαν πολλά, ως προς το πρόσωπο της πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το οποίο επενέβη, διέγραψε, έγραψε

γράφει η Θάλεια Χούντα

Ολοκληρώθηκαν οι μεταθέσεις των ανωτέρων αξιωματικών στον Στρατό Ξηράς, στον βαθμό του Συνταγματάρχη. Βεβαίως, άργησαν πιο πολύ απ’ ότι συνήθως και αυτό έδωσε λαβή για σενάρια επί σεναρίων αναφορικά με κάθε είδους παρεμβάσεις.

Ακούστηκαν πολλά, ως προς το πρόσωπο της πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το οποίο επενέβη, διέγραψε, έγραψε εκ νέου και εν γένει έκανε ό,τι ήθελε. Αυτός κατά τις φήμες ήταν ο ΥΦΕΘΑ.

Ίσως, θα βοηθούσε, να θυμηθούμε, ότι ο ΥΦΕΘΑ έρχεται με «κομμένες» αρμοδιότητες στο προσφυγικό – από υπερυφυπουργός που ξεκίνησε, με εισήγηση για το περίφημο «δίχτυ» εναντίον των θαλάσσιων προσφυγικών ροών (αγνοείται πλέον η τύχη του) και με το πολιτικό του μέλλον να έχει ως πρόσημο ένα μεγάλο ερωτηματικό ή κατά τους καλά γνωρίζοντες τελεία και παύλα. Η δε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση και το, τουλάχιστον, ταλαιπωρημένο ύφος του έδωσαν λαβή για επιβεβαίωση της περεταίρω πολιτικής του … πορείας.

Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορούσε και δεν είχε την όποια ανάμειξη στο θέμα των μεταθέσεων των Συνταγματαρχών.

Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική. Ο ΥΠΕΘΑ διατηρεί τα ηνία του Υπουργείου σε όλους τους τομείς και τίποτα δεν γίνεται χωρίς την τελική έγκρισή του. Πολύ δε περισσότερο στο σοβαρό θέμα των συγκεκριμένων μεταθέσεων. Άρα, παρά την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί, ο ΥΠΕΘΑ είναι αυτός, που συμφώνησε με τις μεταθέσεις αυτές, οι οποίες ήταν επιλογή του Στρατιωτικού Συμβουλίου και του Αρχηγού.

Όσο και αν γίνεται προσπάθεια, να «ξαναστηθεί» κάτι τελειωμένο και με όποια μέσα και αν γίνεται, η απλή αλήθεια αποδεικνύει, τι πραγματικά συμβαίνει. Ο ΥΠΕΘΑ προχωρεί κανονικά και είναι ο μόνος πολιτικά σίγουρος στον τομέα του.

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας