Κύπρος: “H επόμενη κυβέρνηση θα είναι Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας”

Κύπρος: “H επόμενη κυβέρνηση θα είναι Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας”

Γράφει η Θάλεια Χούντα Μέσα σ΄ ένα κλίμα συνεχών διαβουλεύσεων της Κυπριακής Κυβέρνησης και των επικεφαλής της τρόίκας για το πρόγραμμα στήριξης της Κύπρου, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον κ. Φώτη Φωτίου, Εκπρόσωπο Τύπου του ΔΗ.ΚΟ., ο οποίος έχοντας διατελέσει Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος καθώς επίσης και Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Μέσα σ΄ ένα κλίμα συνεχών διαβουλεύσεων της Κυπριακής Κυβέρνησης και των επικεφαλής της τρόίκας για το πρόγραμμα στήριξης της Κύπρου, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον κ. Φώτη Φωτίου, Εκπρόσωπο Τύπου του ΔΗ.ΚΟ., ο οποίος έχοντας διατελέσει Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος καθώς επίσης και Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, έχει την πολιτική εμπειρία που απαιτείται αυτές τις τόσο κρίσιμες και καθοριστικές πολιτικές στιγμές.
Το κεντρικό πλαίσιο της συζήτησής μας επικεντρώνεται στα εξείς λεχθέντα από τον κ. Φωτίου:

» Οι επικείμενες Προεδρικές εκλογές είναι θα έλεγα οι πιό κρίσιμες από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι γι” αυτό το λόγο που και εμείς σαν Δημοκρατικό Κόμμα θέσαμε από την αρχή, ότι η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να είναι Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας και όχι κομματική κυβέρνηση, μια κυβέρνηση η οποία να αγγίξει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, που για να πούμε την αλήθεια το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι αυτό της οικονομίας, που έχει αγγίξει το κάθε νοικοκυριό, έχει αγγίξει τον καθένα από εμάς. Οι άνεργοί μας από 4% έχουν πάει στο 12% γύρω στους 50.000, πολλοί νέοι μας ξενιτεύονται αυτή την περίοδο, για να βρούν μία δουλειά στο εξωτερικό και πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν. Όλα αυτά λοιπόν είναι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η επόμενη κυβέρνηση και επαναλαμβάνω, ότι ζούμε και στην Κύπρο τις χειρότερες ημέρες από το 1974. Είμαστε αισιόδοξοι όμως, ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, με σκληρή δουλειά, με συλλογική δουλειά και ελπίζουμε πραγματικά, ότι στα επόμενα ένα με δύο χρόνια θα μπορέσουμε να βγάλουμε την Κύπρο από την κρίση, ώστε και οι πολίτες να ελπίζουν για ένα καλύτερο μέλλον.»
Το ΔΗ.ΚΟ δηλώνει παρών στην εθνική προσπάθεια στηρίζοντας την υποψηφιότητα ως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη , Προέδρου του ΔΗ.ΣΥ. , ο οποίος σύμφωνα με τις δημοσκοπήεις προηγείται με μεγάλη διαφορά έναντι και των δύο συνυποψηφίων του .

 

Πηγή:olympia.gr

Αναδημοσιεύσεις του παραπάνω άρθρου:

http://www.inews.gr/152/kypros-H-epomeni-kyvernisi-tha-einai-kyvernisi-ethnikis-sotirias.htm
http://pitsirikidotnet.wordpress.com/2012/11/27/49346/
http://www.dou.gr/article.php?a=4018109
http://www.ethnosnews.com/t/%CE%B8%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1/
http://www.mynews.gr/9/2284777/%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-h-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82
http://www.thermopilai.org/aggregator/sources/45?page=2
http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=1&artid=8764

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video