¨Ταγίπ 300 δωματίων καλοκαιρινό σπίτι τι θα το κάνεις; ¨

¨Ταγίπ 300 δωματίων καλοκαιρινό σπίτι τι θα το κάνεις; ¨

Αυθαίρετο καλοκαιρινό μέγαρο για τον Ερντογάν στο χωριό Οτλούκ της Μαρμαρίδας Ο βουλευτής Ακίν Ουστουντάγ του κόμματος CHP, δήλωσε πως στην περιοχή Γκιόκοβα του χωριού Οτλούκ της Μαρμαρίδας άρχισε η κατασκευή ενός ¨καλοκαιρινού μεγάρου¨ για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρόσθεσε πως η κατασκευή αυτή  δεν είναι νόμιμη. Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στις 14/6

Αυθαίρετο καλοκαιρινό μέγαρο για τον Ερντογάν στο χωριό Οτλούκ της Μαρμαρίδας

Ο βουλευτής Ακίν Ουστουντάγ του κόμματος CHP, δήλωσε πως στην περιοχή Γκιόκοβα του χωριού Οτλούκ της Μαρμαρίδας άρχισε η κατασκευή ενός ¨καλοκαιρινού μεγάρου¨ για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρόσθεσε πως η κατασκευή αυτή  δεν είναι νόμιμη.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στις 14/6 ο βουλευτής Μούγλων του CHP Ακίν Ουστουντάγ, δήλωσε πως στο χωριό Οτλούκ της Μαρμαρίδας κατασκευάζεται ¨καλοκαιρινό μέγαρο¨ για τον Ερντογάν. Ο Ουστουντάγ ανέφερε πως στην θέση του 4 δωματίων σπιτιού ρης εποχής Τουργκούτ Οζάλ, κατασκευάζεται ένα κατάλυμα με 300 δωμάτια και με τείχη τα οποία διακρίνονται από το διάστημα. Ο Ουστουντάγ υποστήριξε ότι στην περιοχή που κατασκευάζεται το οίκημα δεν επιτρέπεται η δόμηση.

300 δωματίων καλοκαιρινό σπίτι τι θα το κάνεις ;

Ο Ουστουντάγ είπε πως η περιοχή εκεί είναι δάσος με θάμνους και ότι σχεδιάζεται ένα καλοκαιρινό μέγαρο 300 δωματίων στο οποίο θα εργάζονται 400 άτομα. Ο Ουστουντάγ ανέφερε πως το σπίτι αυτό εφάπτεται στην θάλασσα και ότι σχεδιάζεται να κατασκευαστεί προβλήτα. Τέλος δήλωσε: ¨ Μα τι θα το κάνεις 300 δωματίων καλοκαιρινό σπίτι ;  Θα βάζεις μήπως να κάνουν διακοπές εκεί όλη η δυναστεία σου ή μήπως θα κάνουν διακοπές εκεί οι πρίγκιπες του Κατάρ με τα πολλά παιδιά; Η μεγάλη προβλήτα για ποιόν γίνεται; Μήπως θα αγκυροβολήσουν εκεί οι πλούσιοι Άραβες σεΐχηδες του Κατάρ; ¨.

 

Eιδική απόφαση για το αυθαίρετο καλοκαιρινό μέγαρο

O Ουστουντάγ τόνισε πως ο χώρος βρίσκεται 500 μέτρα μέσα σε περιοχή προστατευόμενη και έδειξε φωτογραφίες από την κατασκευή.  Ο Ουστουντάγ υπενθύμισε πως το χωριό εκεί είναι περιοχής 1ου βαθμού προστασίας  και ότι υπήρξε αλλαγή στον πολεοδομικό σχεδιασμό.

…………

tourkikanea.gr

 

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video