Χρήματα από εθνικιστικό σήριαλ, αλλά τα κέρδη στην Ελλάδα

Χρήματα από εθνικιστικό σήριαλ, αλλά τα κέρδη στην Ελλάδα

O Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ θα επενδύσουν 8 εκ. λίρες στην Ελλάδα Επένδυση στην Ελλάδα θα κάνουν  οι Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ με τα 8 εκ. λίρες που κέρδισαν  υποδυόμενοι ρόλους στο σίριαλ ¨Πατρίδα μου είσαι εσύ¨ όπου αγωνιζόταν ενάντια στον ελληνικό κατοχικό στρατό. Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ και ο σύζυγος της

O Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ θα επενδύσουν 8 εκ. λίρες στην Ελλάδα

Επένδυση στην Ελλάδα θα κάνουν  οι Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ με τα 8 εκ. λίρες που κέρδισαν  υποδυόμενοι ρόλους στο σίριαλ ¨Πατρίδα μου είσαι εσύ¨ όπου αγωνιζόταν ενάντια στον ελληνικό κατοχικό στρατό.
Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ και ο σύζυγος της ο Χαλίτ Εργκέντς επιχειρούν να αγοράσουν βίλα στο ελληνικό νησί Χίος που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Τσεσμέ. Αναφέρεται πως το ζευγάρι θα επενδύσει σε ακίνητο στην Ελλάδα τα χρήματα που κέρδισε σε αυτή την σεζόν.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε και το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ ¨Πατρίδα μου είσαι εσύ¨ στο οποίο τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν η Μπεργκιουζάρ Κορέλ και ο σύζυγος της ο Χαλίτ Εργκέντς.

Ο Χαλίτ Εργκέντς σε κάθε επεισόδιο κέρδιζε 140 χιλιάδες λίρες και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ 80 χιλιάδες λίρες. Το ζευγάρι με τα περί 8 εκ. λίρες που κέρδισε στην σεζόν, ασχολείται τώρα με την αξιοποίηση τους.

ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο 47 ετών Χαλίτ Εργκέντς που το 2013  αγόρασε  μια περιοχή και προτίθεται να κτίσει τουριστικές εγκαταστάσεις στα Γιάννενα, αυτή την φορά μαζί με την σύζυγο του,  αναφέρεται πως έβαλαν στο μάτι την Χίο.

tourkikanea.gr

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video