Πρωτόγνωρο θρίλερ με Τούρκο αξιωματικό στο ΝΑΤΟϊκό Στρατηγείο στο Τύρναβο: Απόπειρα δολοφονίας ή αυτοκτονίας του μέσα στο Στρατηγείο!

Πρωτόγνωρο θρίλερ με Τούρκο αξιωματικό στο ΝΑΤΟϊκό Στρατηγείο στο Τύρναβο: Απόπειρα δολοφονίας ή αυτοκτονίας του μέσα στο Στρατηγείο!

Ενα θρίλερ εκτυλίσσεται από χθες το βράδυ στο στρατηγείο της SEEBRIG (Πολυεθνικής Ειρηνευτικής Δύναμης  Νοτιοανατολικής Ευρώπης), με Τούρκο Ταγματάρχη που βρέθηκε ημιθανής από Έλληνα συνάδελφό του. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Τούρκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αργότερα κάποιοι άρχισαν να κάνουν λόγο για “παθολογικά αίτια”, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το

Ενα θρίλερ εκτυλίσσεται από χθες το βράδυ στο στρατηγείο της SEEBRIG (Πολυεθνικής Ειρηνευτικής Δύναμης  Νοτιοανατολικής Ευρώπης), με Τούρκο Ταγματάρχη που βρέθηκε ημιθανής από Έλληνα συνάδελφό του.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο Τούρκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αργότερα κάποιοι άρχισαν να κάνουν λόγο για “παθολογικά αίτια”, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το militaire.gr.

Ομως το γεγονός ότι υπάρχει «προιστορία» καθώς το SEEBRIG  στον Τύρναβο της Λάρισας είχε θεωρηθεί από το καθεστώς Ερντογάν ως “φωλιά γκιουλενιστών” και είχαν γίνει εκκαθαριστικές επιχειρήσεις μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος, γεννά πολλά ερωτηματικά.

Ο Τούρκος διοικητής, ταξίαρχος Νουμάν Γεντιγιλντίζ μερικές μέρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στις 27 Ιουλίου απομακρύνθηκε ξαφνικά, έναν χρόνο πριν λήξει η διετής θητεία του, ως γκιουλενιστής.

Δεν έσπευσε όμως να επιστρέψει στην Τουρκία όπως του ζητήθηκε και “εξαφανίστηκε”

Αλλά και ο προηγούμενος διοικητής, από το 2013 ως το 2015, ταξίαρχος Χακάν Εσέρ, συνελήφθη στην Τουρκία αμέσως μετά τις 15 Ιουλίου ως ένα από τα ηγετικά στελέχη του στρατού που οργάνωσαν την απόπειρα πραξικοπήματος.

Ο τελευταίος, μετά την Ελλάδα και την επιστροφή του στην Τουρκία τον Αύγουστο του 2015, είχε τοποθετηθεί στη θέση του αναπληρωτή αρχηγού γενικού επιτελείου της στρατιάς του Αιγαίου.

 

pentapostagma.gr

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video