Το Twitter γλεντάει (με) την ανάρτηση και την εξήγηση Καμμένου

Το Twitter γλεντάει (με) την ανάρτηση και την εξήγηση Καμμένου

Έναν χαμό προκάλεσε στα σόσιαλ μίντια και δη στο Twitter η ανάρτηση φωτογραφίας στον προσωπικό λογαριασμό του Πάνου Καμμένου με φαλλούς, αλλά και οι εξηγήσεις του. Έναν χαμό προκάλεσε στα σόσιαλ μίντια και δη στο Twitter η ανάρτηση φωτογραφίας στον προσωπικό λογαριασμό του Πάνου Καμμένου με φαλλούς, αλλά και οι εξηγήσεις του. Το συγκεκριμένο tweet

Έναν χαμό προκάλεσε στα σόσιαλ μίντια και δη στο Twitter η ανάρτηση φωτογραφίας στον προσωπικό λογαριασμό του Πάνου Καμμένου με φαλλούς, αλλά και οι εξηγήσεις του.

Έναν χαμό προκάλεσε στα σόσιαλ μίντια και δη στο Twitter η ανάρτηση φωτογραφίας στον προσωπικό λογαριασμό του Πάνου Καμμένου με φαλλούς, αλλά και οι εξηγήσεις του. Το συγκεκριμένο tweet ανέβηκε το βράδυ της Πέμπτης και μάλιστα λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.

Βέβαια η ανάρτηση “κατέβηκε” λίγα λεπτά μετά, με τον υπουργό να επανέρχεται με νέα ανάρτηση και να αποδίδει το όλο σκηνικό σε λάθος που έκανε το παιδί του. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: Το πάτησε ο γιος μου από το iPad αλλά είχε μπει στον δικό μου λογαριασμό.

Παρά τα γρήγορα αντανακλαστικά του κ. Καμμένου ο διαδικτυακός χρόνος είναι διαφορετικός κι έτσι ακολούθησε “πανικός”. Αρκετοί έσπευσαν να κατακρίνουν τόσο την στάση του υπουργού, όσο και την δικαιολογία που προέβαλε.

«Σίγουρα η μάνα του φταίει, βάλε ταξη υπουργέ», έγραψε ειρωνικά κάποιος χρήστης.

Τελικά, το όνομα του υπουργού και το hashtag #paidikammenou είναι στα πρώτα ελληνικά trend.


www.thetoc.gr

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video