Αρθογραφία Κυρίως Θέμα

Έχει όρια η αξιοπρέπεια;

Γράφει η Θάλεια Χούντα

 

Σήμερα στο πολιτικό τοπίο που έχει δημιουργηθεί και στις τηλεοπτικές εικόνες που φθάνουν σπίτια μας, πιστεύω, ότι το ερώτημα είναι ένα και απλό: η αξιοπρέπεια έχει όρια;

 

Αν υπάρχουν όρια, τότε κάποιοι σίγουρα τα έχουν υπερβεί. Δεν είναι δυνατόν αυτά τα πρόσωπα, μέσω της πολιτικής που άσκησαν, που μας οδήγησαν στο χάος που βιώνουμε, να εμφανίζονται, να παριστάνουν τους σωτήρες και με περισπούδαστο ύφος να ζητούν ξανά την ψήφο μας.

Αν δεν υπάρχουν όρια, τότε και πάλι αιθεροβατούν. Η ίδια η κοινωνία έχει τοποθετήσει τον πήχη και όποιος δεν το καταλαβαίνει, θα αποξενωθεί. Τα σημεία των καιρών πολλά και άκρως ενδεικτικά του κλίματος που υπάρχει.

Πρέπει ο καθένας να έχει στην προσωπική του ζωή αξιοπρέπεια, για να μπορέσει να προχωρήσει στην ζωή και στην πολιτική. Εάν έχεις σεβασμό στον εαυτό σου, θα σκεφτείς και θα ενεργήσεις με τον ίδιο σεβασμό και για τον συνάνθρωπό σου, σκεπτόμενος τις ανάγκες του και την βοήθεια που μπορείς να του δώσεις.

 http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=19&authid=62&artid=5644

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν

Πρόσφατες ειδήσεις