Διεθνή

Μεγάλη Αποκάλυψη – Απίστευτη Απάτη – Ο Σόρος, η Ε.Ε. και οι Ουκρανικές «Επενδύσεις»

Μεγάλη Αποκάλυψη – Απίστευτη Απάτη – Ο Σόρος, η Ε.Ε. και οι Ουκρανικές «Επενδύσεις»

Νέο Σκάνδαλο στην «άμεμπτη» Ευρωζώνη, που έχει κάψει την Ελλάδα για να συνεχίσει να επεκτείνει την κυριαρχία της…
Διαρροή αποκαλύπτει δόλιο σχέδιο του Τζορτζ Σόρος για να βάλει την ΕΕ Ανάδοχο στην Ουκρανική Κρίση…
Μία διαρροή από την ομάδα χάκερ CyberBerkut, αποκάλυψε ένα εσωτερικό έγγραφο που φέρεται ότι γράφτηκε από τον διεθνή απατεώνα τοκογλύφο, Τζορτζ Σόρος, σύμφωνα με το οποίο σχεδιάζει να κάνει την Ευρωπαϊκή Ένωση αναδοχή στους πολιτικούς κινδύνους για τους επενδυτές στην Ουκρανία…
ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ
Το έγγραφο περιγράφει το σχέδιο του George Soros, με το οποίο αποσκοπεί να χρησιμοποιήσει την πιστοληπτική ικανότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να χρηματοδοτήσει την ασφάλιση των κινδύνων για τις επενδύσεις του στην Ουκρανία με δικό του προϋπολογισμό και το χρέος. Το σχέδιο θα καταστήσει αποτελεσματικά την ΕΕ αναδοχή της πολιτικής κατάστασης της Ουκρανίας με κόστος έως € 11 δισεκατομμύρια ($ 12,000,000) κάθε χρόνο.
Μόλις ο ασφαλιστικός κίνδυνος είναι διαθέσιμος, ο Σόρος θα επενδύσει έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια στον ιδιωτικό τομέα της Ουκρανίας. Το ποσό είναι σχετικό μικρό σε σύγκριση με τα πακέτα δανείων διαπραγμάτευσης για την Ουκρανία, με το τελευταίο σχέδιο διάσωσης του ΔΝΤ να είναι ύψους $ 17.500.000.000.
Η στρατιωτική σύγκρουση της Ουκρανίας στην Donbass και η διπλωματική διαμάχη της με τη Ρωσία αναφέρεται από την ως και το τέλος του σχεδίου ως δικαιολογία για τη στρατηγική του Τζορτ Σόρος…
Το έγγραφο αναφέρει ότι η κυβέρνηση πρέπει να «παράγει μια απτή απόδειξη» της Ουκρανίας ως χώρα που δεν έχει καταστραφεί μέσα σε τρεις μήνες για να πάρει από την ΕΕ την παροχή των εγγυήσεων. Ο Σόρος φέρεται να προτίθεται να δημιουργήσει αυτήν την απόδειξε με τις πρωτοβουλίες του, όπως το Εθνικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης, ένα σώμα που διοργανώθηκε από το Προεδρικό Διάταγμα που επιτρέπει στον Ουκρανό πρόεδρο να ωθήσει τους λογαριασμούς μέσω νομοθέτης της Ουκρανίας.
Μόλις η εικόνα της Ουκρανίας ως χώρα η οποία δεν είναι διεφθαρμένη «στερεωθεί» προσωρινά, ο Soros φέρεται να σχεδιάζει να εξασφαλίσει το πρόγραμμα της ΕΕ για τη μακροοικονομική χρηματοδοτική συνδρομή (ΜΧΣ) με το να πάρει την έγκριση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου μέσω ομόφωνης συναίνεσης. Αυτό θα επιτρέψει στην ΕΕ να αυξήσει τις χορηγήσεις της προς την Ουκρανία στον επόμενο προϋπολογισμό από € 1.000.000.000 σε € 11 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με πάντα με τα όσα διέρρευσαν.
Μείνετε συντονισμένοι… Θα ακολουθήσει η αποκάλυψη του δεύτερου μέρους του δόλιου σχεδίου του Τζορτζ Σόρος…
 
 
Πηγή: hellasforce.com

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν