Διεθνή

Ξάδελφος Καντάφι: Έρχεται νέα 11η Σεπτεμβρίου, αλλά στην Ευρώπη

Ξάδελφος Καντάφι: Έρχεται νέα 11η Σεπτεμβρίου, αλλά στην Ευρώπη

Τρομοκρατική επίθεση αναλόγων διαστάσεων της 11η Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, αλλά για την Ευρώπη αυτή τη φορά, προβλέπει ο εξάδελφος και ένας από τους πιο έμπιστους συμβούλους του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι.
Ο Αχμέντ Καντάφι αλ-Νταμ προέβλεψε ότι η Ευρώπη θα ζήσει μία δική της 11η Σεπτεμβρίου μέσα σε δύο χρόνια, καθώς οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ενώνονται με τους χιλιάδες πρόσφυγες που προσπαθούν να φτάσουν στη «γηραιά» ήπειρο.
Ο ίδιος εκτίμησε ότι τουλάχιστον 500.000 πρόσφυγες θα περάσουν από τη Λιβύη στην Ευρώπη το 2015, καθώς το Ισλαμικό Κράτος ισχυροποιεί την παρουσία του. «Υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες ανάμεσά τους, περίπου 10-50 για κάθε 1.000», δήλωσε ο Αχμέντ Καντάφι αλ-Νταμ, μιλώντας στην Mail Online.
«Πηγαίνουν σε όλη την Ευρώπη. Μέσα σε 1-2 χρόνια, θα έχουμε μία νέα 11η Σεπτεμβρίου», πρόσθεσε. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι είναι πιθανό οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να έχουν στην κατοχή τους περισσότερα από 6.000 βαρέλια με ουράνιο που ήταν κάποτε στον έλεγχο του στρατού της Λιβύης, επειδή ήδη έχουν καταλάβει τη συγκεκριμένη περιοχή. «Δεν είναι χαζοί πια. Ξέρουν πώς να βγάζουν χρήματα. Θα προσπαθήσουν να το πουλήσουν» πρόσθεσε.
 
 
Πηγή: crashonline.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν