Αρθογραφία Κυρίως Θέμα

Μία απλή ερώτηση …

Μία απλή ερώτηση …

Της Θάλειας Χούντα

 

Την ώρα που γράφεται το άρθρο αυτό είναι σε εξέλιξη ακόμη μία σύνοδος κορυφής των ευρωπαίων ηγετών, είναι σε εξέλιξη ακόμη μία πιο σκληρή γραμμή απέναντι στην χώρα μας και είναι σε πλήρη αβεβαιότητα το ¨αύριο¨.

Η κυβέρνηση μέσω των ΜΜΕ στέλνει μήνυμα για τα όριά της στις διαπραγματεύσεις και για τις περιβόητες, πλέον, κόκκινες γραμμές.

Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως η κυβέρνηση θέλει και αναγκαστεί να έρθει σε ρήξη με τους τοκογλύφους – δανειστές μας, έχω ένα απλό ερώτημα: Αύριο τι νόμισμα θα έχουμε σαν χώρα;

Και το ερώτημα είναι πραγματικό, γιατί όπως όλοι κατανοούμε, δεν είναι δυνατόν σε μία ημέρα να ¨κόψεις¨ νόμισμα. Θα έπρεπε να έχουν γίνει οι ανάλογες κινήσεις και προετοιμασίες. Κάτι τέτοιο όμως δεν υπάρχει ενημέρωση, ότι έχει γίνει.

Μήπως λοιπόν θα υποκύψει η κυβέρνηση στα όποια νέα σκληρά μέτρα της και μας επιβληθούν και όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση;

 

 

 

Πηγή: triklopodia.gr/mia-apli-erotisi

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Ξεχώρισαν