Η ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα

Η μεγάλη προσφορά της Θάλειας Χούντα στο Α.Τ. Ελευσίνας

Υπάρχουν ακόμα πολίτες αυτής της χώρας που πιστεύουν και βοηθούν την ΕΛΑΣ; Υπάρχουν και δημοσιοποιούν τις δράσεις τους στο διαδίκτυο. Όπως κάνει η Θάλεια Χούντα στο gorganews.gr. Πιστή για μια ακόμη φορά στις υποσχέσεις της η Δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα, μαζί με φίλους της επιχειρηματίες επισκέφθηκε το Α.Τ. Ελευσίνας, προκειμένου να εκπληρώσει την υπόσχεσή της για την παροχή υλικού στο συγκεκριμένο Τμήμα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πρίν ξεκινήσει το δημοσιογραφικό της οδοιπορικό στην Περιφέρεια, με στόχο να αναδείξει το έργο των ενστόλων στις ευαίσθητες περιοχές της Ελλάδος.

Η συνάντησή της με την Διοικήτρια του Τμήματος Αστυνόμο Βούλα Ρεφειάδου και τους υπόλοιπους αστυνομικούς, πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν και στις επιτυχίες που πραγματοποιεί το συγκεκριμένο τμήμα, αφού οι ένστολοι κάτω απο αντίξοες συνθήκες λειτουργούν με ένα και μοναδικό γνώμονα, την ιερή έννοια του καθήκοντος.

Η Θάλεια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο Α.Τ. ηγείται μια δυναμική γυναίκα, η οποία έχει κατορθώσει και έχει κερδίσει συγχρόνως τον σεβασμό και την αγάπη των συνεργατών της και όλοι μαζί ως ομάδα επιτελούν σημαντικές επιτυχίες όσον αφορά την καταστολή της εγκληματικότητας στην συγκεκριμένη περιοχή.

Μετα απο πολύωρη παραμονή στο Τμήμα, η Θάλεια και οι φίλοι της αποχώρησαν με την υπόσχεση, ότι θα στηρίζουν το Α.Τ. Ελευσίνας με όποιο τρόπο μπορούν, σε μια τόσο δύσκολη καμπή της Χώρας μας.

Μέσα σε κλίμα ευαισθησίας, η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα και οι φίλοι της επιχειρηματίες Βασίλης Ιωαννίδης και Γιάννης Λέσσης, την Μεγάλη Τετάρτη επισκέφθηκαν το ΑΤ. Ελευσίνας με ένα και μοναδικό σκοπό: να προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά των αστυνομικών. Ο σκοπός επετεύχθη μέσω της προσφοράς πασχαλινών σοκολατένιων αυγών .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η Θάλεια είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με την Διοικήτρια του Τμήματος Α/Α Ρεφειάδου Ευσαΐα και το προσωπικό που υπηρετεί για το έργο που παράγουν οι αστυνομικοί του τμήματος κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες τις περισσότερες φορές και ανανέωσαν το ραντεβού για μία επόμενη επίσκεψη προσφοράς από τους φίλους της Θάλειας ώστε να καλυφθούν καθημερινές ανάγκες εργασίας.

Σε άλλη ανάρτηση που «σήκωσε» η Θάλεια Χούντα στο gorganews.gr υπογραμμίζει ότι μια ακόμη σημαντική επιτυχία σημείωσε η Υποδιευθύντρια Ε. Ρεφειάδου, Διοικητής του Α.Τ. Ελευσίνας, επιβεβαιώνοντας το ¨καλό όνομα¨ που έχει κτίσει με την δουλειά της τόσα χρόνια. Και το κυριότερο, έχει κτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους αστυνομικούς, που διοικεί.

Την 12-12-2017 πληροφορήθηκε, ότι στην θέση δύο πεύκων στον Ασπρόπυργο υπάρχει εταιρεία με μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, η οποία όμως φυλασσόταν από άτομα, τα οποία πιθανόν έφεραν οπλισμό. Την επομένη, 13-12-17 η Διοικητής οργάνωσε επιχείρηση (ειδική δράση) με επικεφαλής την ίδια, έναν υπαρχιφύλακα και έξι αστυφύλακες, εκ των οποίων η μία ήταν γυναίκα. Μετέβησαν στον χώρο της εταιρείας και διαπιστώθηκε, ότι η πληροφορία ευσταθούσε. Άμεσα, έδρασαν και συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί άντρες, ένας εκ των οποίων ήταν ο φύλακας του χώρου. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι (20) τόνοι, περίπου, λαθραίου καπνού, τόνοι χάρτινης συσκευασίας (ρολά) για χαρτάκια τσιγάρων, ένα κοντέινερ, έτοιμα χαρτάκια προς γέμιση καπνού και ένας φούρνος επεξεργασίας καπνού. Επίσης, μηχανολογικός εξοπλισμός παρασκευής τσιγάρων και τέσσερεις μηχανές εκτύπωσης για ετικέτες τσιγάρων. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, σφραγίδες, ηλεκτρονικές συσκευές αποκωδικοποίησης και απενεργοποίησης οποιασδήποτε συσκευής παρακολούθησης και τρία μηχανήματα ανύψωσης τύπου κλαρκ, τα οποία ήταν κλεμμένα από Γιάννενα, Χαλκίδα και Πρέβεζα. Τέλος, κατασχέθηκαν περισσότερες από δέκα νταλίκες και πέντε μικρά φορτηγά παραποιημένα με πινακίδες Βουλγαρικής προέλευσης.

Πρόκειται για την πιο μεγάλη επιτυχία, που έχει σημειωθεί από Α.Τ. και πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, εκτός των συμμετεχόντων από το Α.Τ. Ελευσίνας και στους αστυνομικούς που συνέδραμαν από το ΑΤ Ασπροπύργου, το ΤΑ Ασπροπύργου, την ΥΑΔΑ και την ΔΙΑΣ, οι οποίοι και ενήργησαν πέραν του ωραρίου εργασίας τους.
Προσωπικά, νιώθω χαρούμενη και δικαιωμένη, που, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, προβάλλω το μεγάλο και σημαντικό έργο της Διοικητού και των αστυνομικών του Α.Τ. Ελευσίνας.

Επιτυχίες σαν κι αυτή δικαιώνουν απόλυτα την παραμονή της Υποδιευθύντριας Ε. Ρεφειάδου στη διοίκηση του συγκεκριμένου Α.Τ. και κάνουν αρκετούς, να ξεχάσουν, τις όποιες επιδιώξεις είχαν για απομάκρυνσή της.

Πάντα τέτοια!

Πηγή: https://fimotro.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν