Τα του Α/ΓΕΕΦ τω Α/ΓΕΕΦ!

Τα του Α/ΓΕΕΦ τω Α/ΓΕΕΦ!

της Θάλειας Χούντα Είναι γεγονός, ότι στον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Στρατηγό Ηλία Λεοντάρη έχω ασκήσει δημόσια κριτική και μάλιστα, σκληρή. Μια κριτική όμως που στηρίζεται σε αληθινά περιστατικά και τα οποία με την πάροδο του χρόνου ενισχύονται ακόμη περισσότερο. Τώρα, θέλω να αναφερθώ σε μία κίνηση εκ μέρους του Α/ΓΕΕΦ, η οποία με ξάφνιασε

της Θάλειας Χούντα

Είναι γεγονός, ότι στον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Στρατηγό Ηλία Λεοντάρη έχω ασκήσει δημόσια κριτική και μάλιστα, σκληρή. Μια κριτική όμως που στηρίζεται σε αληθινά περιστατικά και τα οποία με την πάροδο του χρόνου ενισχύονται ακόμη περισσότερο.

Τώρα, θέλω να αναφερθώ σε μία κίνηση εκ μέρους του Α/ΓΕΕΦ, η οποία με ξάφνιασε ευχάριστα. Σε γραπτή επικοινωνία μου με την Εθνική Φρουρά και κατόπιν αιτήματός μου, έλαβα την απάντηση εγκαίρως και υπογεγραμμένη από την αρμόδια αξιωματικό. Πέρα από την απάντηση αυτή, υπήρχε και ένα δεύτερο προσωπικό ενημερωτικό έγγραφο, το οποίο υπέγραφε ο Α/ΓΕΕΦ.

Τον ευχαριστώ δημοσίως, όπως δημοσίως του ασκώ κριτική, αναφέροντας, ότι μια τέτοια απλή κίνηση αποδεικνύει την ευγένεια του ανδρός και αναδεικνύει το αξίωμα που κατέχει και την ύψιστη θέση που του έχει ανατεθεί.

Αυτό, ασχέτως της μέχρι σήμερα πορείας της υποθέσεως που χειρίζεται και της όποιας συνέχειας αυτή θα έχει και τονίζοντας, ότι ο Α/ΓΕΕΦ επιλέγει την προσωπική επικοινωνία μας, ακόμα και όταν του την αρνούμαι, αποφεύγοντας να βάζει … ενδιάμεσους, για να συνομιλούν μαζί μου!

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video