Άμα θέλει ο Α/ΓΕΣ …

Άμα θέλει ο Α/ΓΕΣ …

της Θάλειας Χούντα Όλοι οι μή στρατιωτικοί γνωρίζουμε, ότι στον Στρατό όλα βαίνουν σύμφωνα με τις διαταγές και τους στρατιωτικούς κανονισμούς, ενώ η πειθαρχία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των πάντων. Θεωρώ, ότι το ίδιο γνωρίζουν και οι στρατιωτικοί μας και το εφαρμόζουν σε όλη την βαθμίδα της ιεραρχίας. Όμως και στον κανόνα αυτόν υπάρχει η

της Θάλειας Χούντα

Όλοι οι μή στρατιωτικοί γνωρίζουμε, ότι στον Στρατό όλα βαίνουν σύμφωνα με τις διαταγές και τους στρατιωτικούς κανονισμούς, ενώ η πειθαρχία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των πάντων. Θεωρώ, ότι το ίδιο γνωρίζουν και οι στρατιωτικοί μας και το εφαρμόζουν σε όλη την βαθμίδα της ιεραρχίας.

Όμως και στον κανόνα αυτόν υπάρχει η εξαίρεση! Και μάλιστα, μια τρανταχτή εξαίρεση, αφού τόσο ο Α/ΓΕΣ όσο και ο Α/ΓΕΕΦ φρόντισαν με ενέργειές τους, να αποδείξουν, ότι κάποιοι στρατιωτικοί κανόνες «δεν είναι για όλους».

Συγκεκριμένα, για έναν συνταγματάρχη του Στρατού υπάρχει το επίσημο έγγραφο του Διευθυντή του Κλάδου, το οποίο αναφέρει: «συμπεριλήφθηκε στην ¨κατάσταση αποκλειομένων¨, διότι δεν δικαιολογούσε ο βαθμός και η ειδικότητά του την μετάθεση αυτή». Η λογική επιτάσσει, ότι κατόπιν του επίσημου αυτού εγγράφου, δεν μπορεί κάποιος, να μεταθέσει τον συγκεκριμένο αξιωματικό. Αυτό θα ήταν και η επίσημη απάντηση – δικαιολογία προς τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Και όμως, ο Α/ΓΕΣ δεν έλαβε υπ’ όψιν του το επίσημο αυτό έγγραφο και συναίνεσε στον Α/ΓΕΕΦ, ο οποίος καθ’ υπέρβαση των νομίμως ισχυόντων προσκάλεσε τον συγκεκριμένο αξιωματικό!

Απαγορεύει ο στρατιωτικός κανονισμός; Προσκαλώ εγώ και υπερκεράζω τον κανονισμό! Έτσι απλά … Και ο Α/ΓΕΣ συνυπογράφει.

Το ερώτημα: Στις χιλιάδες επισκέψεις του ο Α/ΓΕΣ στις Μονάδες όλης της χώρας – συνοδευόμενες από περισσότερες χιλιάδες φωτογραφίες – και στις ομιλίες του στους στρατιωτικούς, τους έχει πει κάτι, περί του πως δεν εφαρμόζονται τα ίδια κριτήρια για όλους;

Άμα θέλει ο Α/ΓΕΣ, όλα γίνονται;

Η απάντηση: Όχι, γιατί ενώπιον της Δικαιοσύνης όλοι ελέγχονται.

Για τον Α/ΓΕΕΦ είναι άλλοι αρμόδιοι και πολύ σύντομα και αυτός θα κληθεί, να απαντήσει για τις ενέργειές του … Και εκεί, υπάρχουν περισσότερα θέματα!

Όλα αυτά, εντάσσονται στο πνεύμα συμπόνοιας και αστικής συμπάθειας έναντι του Α/ΓΕΣ, ο οποίος δεν κατέλαβε την θέση του Α/ΓΕΕΘΑ, αφού παρέμεινε ο νυν Αρχηγός!

Δεν πειράζει … την υγειά μας να έχουμε.

Το γνωστό καφέ στην Πανεπιστημίου – στέκι των αποστράτων, ξεσκονίζει άλλη μία καρέκλα …

Όλα είναι εξαιρετικά!

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας