Αρθογραφία Κυρίως Θέμα

Αν είσαι Ρώσος…

Αν είσαι Ρώσος…

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Το να ανήκεις στην ξανθιά φυλή και να είσαι απόγονος μιας αυτοκρατορίας, η οποία αποκτήθηκε με σκληρούς αγώνες από την εποχή κυρίως του Μεγάλου Πέτρου , υπό την ηγεσία του οποίου η Ρωσία μετατράπηκε από περιφερειακό βασίλειο σε υπερδύναμη της ΒΑ Ευρώπης, σε καθιστά υπεύθυνο στο να μην επιθυμείς να δωρίσεις ή να παραδώσεις ούτε ένα χιλιοστό εδάφους στους …άλλους , αυτούς … που με αναίσχυντο , άνανδρο τρόπο επιχειρούν με οφθαλμοφανείς και πρόχειρα σχεδιασμένες προβοκάτσιες ,να αποκτήσουν έτσι απλά τα κεκτημένα της χώρας σου.

Το να ανήκεις στην ξανθιά φυλή , σε αυτή την υπερήφανη φυλή , προϋποθέτει ότι στο αίμα σου κυκλοφορεί υπερήφανο ρώσικο αίμα, το οποίο δεν σου επιτρέπει να αφήσεις αβοήθητους τους ρωσόφωνους πληθυσμούς , με τους οποίους είσαι συνδεδεμένος με τον ιερό δεσμό του αίματος και με οποιοδήποτε μέσο είσαι υποχρεωμένος να προστατεύσεις μέχρι θανάτου τα αδέρφια σου.

Το να ανήκεις στην ξανθιά φυλή , σε καθιστά υπεύθυνο στο να μην επιτρέψεις σε νεοναζιστικές οργανώσεις να σπέρνουν τον τρόμο και τον θάνατο σε ομόεθνους , οι οποίοι το μόνο που ζητούν είναι η διατήρηση των κεκτημένων και όχι η άνευ όρων παράδοση και υποδούλωση στους| ¨φιλελεύθερους δυτικούς¨.

Το να ανήκεις στην ξανθιά φυλή , σημαίνει ότι εγείρεις κινήσεις θρησκευτικού μεγαλείου, όπως αυτή των αγιορειτών γερόντων ,οι οποίοι με περίσσιο θάρρος και παρησσεία , κλεινουν την πόρτα ,,,στους απρόσκλητους επισκέπτες και με όλο τους το είναι διακυρήσσουν την ολοκληρωτική συμπαράστση του όρους Άθως , στην Ρωσία , σε ένα ακόμη ανελέητο αγώνα της Δύσης στην Ορθόδοξη Ανατολή.

Το να ανήκεις στην ξανθιά φυλή , σημαίνει ότι θεωρείς επιβεβλημένη τη βοήθεια από τα ομόθρησκα αδέρφια σου σε αυτή την τόσο καίρια στιγμή για την Ορθοδοξία η οποία βάλλεται πανταχώθεν . Μια βοήθεια η οποία δεν ήρθε ποτέ , τουλάχιστον από τα επίσημα χείλη της πολιτικής ηγεσίας και που δυστυχώς βρίσκεσαι στη δύσκολη εκείνη θέση να …απομονώσεις τους ομόθρησκους λαούς και να ..ευνοήσεις τους αλλόθρησκους, ως κίνηση ευχαριστίας στην δική τους ..γενναιόδωρη προσφορά βοήθειας, η οποία υποκρύπτει κάτι άλλο πιο σοβαρό.

Το να ανήκεις στη ξανθιά φυλή , σημαίνει ότι αισθάνεσαι ότι το χέρι του Θεού σε σκεπάζει και σου έχει δωρίσει ένα θεόσταλτο ηγέτη , ο οποίος έχει αυτή την απίστευτη , αξιοθαύμαστη θέληση να πραγματοποιήσει το όνειρο της δημιουργίας της Μεγάλης Αυτοκρατορίας.
Τι και εάν έχει απέναντι του τη μισή υφήλιο…Δεν πτοείται γιατί γνωρίζει ότι ανήκει στη ξανθιά φυλή και ο μεγαλύτερος του σύμμαχος σε αυτή την αποστολή είναι ο ίδιος ο Θεός .

 

Αναδημοσιεύσεις:

http://www.triklopodia.gr/ise-rosos/

http://greeknation.blogspot.gr/2014/08/blog-post_156.html

http://www.logiosermis.net/2014/08/blog-post_995.html

http://www.axortagos.gr/an-eisai-rosos_2.html

 

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν