Αρθογραφία Κυρίως Θέμα

Ίμια: θυμάμαι και τιμώ!

Ίμια: θυμάμαι και τιμώ!

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Η επέτειος των Ιμίων, όπου τρεις Έλληνες αξιωματικοί έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα, είναι ξεχωριστή και οφείλουμε να την τιμούμε και να την θυμόμαστε. Να θυμόμαστε τις ενέργειες της τότε πολιτικής ηγεσίας και να τιμούμε τις ενέργειες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, που για πολλοστή φορά, όταν οι περιστάσεις επέβαλλαν, έχυσαν το αίμα τους.

Δεν μπορεί κανένας τέτοιες πράξεις, να τις τοποθετήσει υπό πολιτικό, κομματικό ή όποιο άλλο πρίσμα θέλει. Η μόνη και αληθινή θεώρηση είναι αυτή της αγάπης στην Πατρίδα και εξ’ αυτής της αυτοθυσίας για τα ιερά και τα όσια. Ελληνική γή και όχι κομματική γή πάτησαν οι Τούρκοι. Ελληνικό αίμα και όχι κομματικό αίμα χύθηκε.

Και για την ισορροπία της ιστορίας, κανένας από τους Τούρκους στρατιωτικούς που πάτησαν την γή μας, δεν ζεί. Όλοι τους σκοτώθηκαν, με τελευταίο τον αξιωματικό επικεφαλή τους.

Τιμή και μόνο τιμή στους ηρωικούς νεκρούς μας που έπεσαν στο καθήκον! Οι σκέψεις μας και οι καρδιές μας θα τους συντροφεύουν για πάντα στο πάνθεον που η ιστορία τους έχει τοποθετήσει!

Αναδημοσιεύσεις:

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν