Αρθογραφία

Να ζήσει ο Νάσος της ΕΛ.ΑΣ.!!!

Κάπου πολύ μακριά από την Κρήτη

της Θάλειας Χούντα

Θέλω και δημοσίως, να εκφράσω τις καλύτερες και πιο εγκάρδιες ευχές μου σε έναν αστυνομικό – πολύ καλό μου φίλο, τον Νάσο. Πριν λίγες ημέρες στο Ηράκλειο πανδρεύτηκε με την ωραία Ελισάβετ και βάπτισαν και το καμάρι τους, τον Λουκά.

Παρ’ ότι με τον Νάσο γνωριστήκαμε και συνεργαστήκαμε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις για εμένα, αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια αληθινή σχέση φιλίας, εμπιστοσύνης και εκτίμησης, η οποία διαρκεί και θα διαρκέσει εφ’ όρου ζωής. Τον εκτιμώ για πολλά πράγματα, όπως, ο άριστος επαγγελματισμός του, η συμπεριφορά του, η διακριτικότητά του, η ήρεμη και ώριμη αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων, η βαθιά του γνώση στο αντικείμενο της δουλειάς του.

Είναι πολύ τυχερή η Ελληνική Αστυνομία στο Ηράκλειο Κρήτης, που έχει ένα τέτοιο στέλεχος.

Σύντομα, θα τα πούμε από κοντά.

Να ζήσετε ευτυχισμένοι και να σας ζήσει το αγοράκι σας!

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν