Αρθογραφία Κυρίως Θέμα

Ο λαός απαιτεί από τους Πατριώτες κυβερνητική πρόταση

της Θάλειας Χούντα

Επικεφαλής της κίνησης πολιτών ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων, η οποία έχει καταστρέψει τη πατρίδα μας, συνεχίζεται σταθερά, οδηγώντας μας, μέρα με τη μέρα στην εξαθλίωση. Το λόμπι των στυγνών δανειστών, σε αγαστή συνεργασία και με τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. αποφάσισαν, τη να συνεχίζουν την ίδια αποτυχημένη πολιτική, συσσωρεύοντας δεινά και φτώχεια στο λαό της χώρας μας.

Οι νέες περικοπές, μέσω του περιορισμού του αφορολόγητου, στους μισθούς και τα μεροκάματα καθώς και οι μειώσεις των συντάξεων κατά 20% μεσοσταθμικά θα δώσουν τη χαριστική βολή σε αυτόν τον περήφανο λαό.

Ας μη γελιόμαστε πια. Από αυτή τη λαίλαπα, δεν θα γλιτώσει κανείς. Η προδοτική αυτή κυβέρνηση φτωχοποιεί ότι έχει απομείνει από τη μεσαία τάξη υποσχόμενη ένα πιάτο φαγητού στα συσσίτια των εξαθλιωμένων. Είναι τόσοι πολλοί όμως αυτοί οι νεόπτωχοι που δημιουργούνται ώστε, σε λίγο, δεν θα μπορεί να δώσει ούτε αυτό. Οι ελληνικές επιχειρήσεις ξεπουλιόνται στους ξένους, ο εθνικός πλούτος δεσμεύεται και μαζί του και το μέλλον αυτής της χώρας.

Τώρα είναι η ώρα. Η ώρα του ξεσηκωμού. Η ώρα να σηκωθούμε από το καναπέ μας και να πολεμήσουμε για αυτά που μας ανήκουν και θέλουν να μας κλέψουν.

Ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί ένα γνήσιο πατριωτικό, εθνικό κίνημα, απεγκλωβισμένο από ιδεοληψίες του παρελθόντος. Απαλλαγμένο από τις ιδιοτροπίες αρχηγίσκων του πατριωτικού χώρου. Ένα κίνημα που θα κοιτά, μόνο, μπροστά και δεν θα νοσταλγεί πρακτικές και ιδεολογίες που έχουν, σήμερα, ξεπεραστεί από τη νέα εποχή.

Μαζί, με όσους ενστερνίζονται το πατριωτικό πλαίσιο, ανοίγουμε το διάλογο. Τους ζητούμε να συμμετάσχουν ενεργά, με τις απόψεις τους, την πολυμορφία των ιδεών και προτάσεών τους και να συμβάλουν στη δημιουργία ενός Κινήματος που θα αναλάβει τα ηνία της πατρίδος μας.

Αν και βολικό για κάποιους, ο ρόλος του πατριωτικού χώρου δεν είναι αυτός της αντιπολιτεύσεως. Το να μένουμε απέξω και να πετάμε πετραδάκια σε αυτούς που καταστρέφουν την Ελλάδα δεν αποτελεί λύση.

Χρειάζεται τώρα, σήμερα να κατατεθεί κυβερνητική πρόταση για το μέλλον της χώρας.

Μόνο έτσι, ο πατριωτικός χώρος θα αποτελέσει όχημα πολιτικής αλλαγής και ανασυγκρότησης της χώρας.

Μόνο έτσι, θα σώσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Ξεχώρισαν