Αρθογραφία Κυρίως Θέμα

«Παιχνίδια» …ΛΑΟΥ …και Δικαιοσύνης

«Παιχνίδια» …ΛΑΟΥ …και Δικαιοσύνης

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Πριν λίγες ημέρες είχα την αποκλειστική πληροφόρηση, ότι είχε κατατεθεί επώνυμη αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών σχετικά με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη και τις δραστηριότητές του. Από δεοντολογικής απόψεως πήγα και συναντήθηκα με την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας, την ενημέρωσα για την πληροφορία μου και ζήτησα, αν μπορεί να με ενημερώσει.

Όντως, μετά από έλεγχο που έκανε, μου τόνισε, ότι δεν υπάρχει τέτοια καταγγελία κατατεθειμένη και αποχώρησα.

Την επόμενη ημέρα είχα στα χέρια μου αντίγραφο της αναφοράς αυτής καθώς και την ημερομηνία, την ώρα και τα στοιχεία της Εισαγγελέως που την παρέλαβε, όπως προκύπτουν από την επίδοση.

Πέρασαν 11 ημέρες και χθές πήγα και πάλι στην Εισαγγελία Αθηνών, όπου ρώτησα αρχικά στο γραφείο πρωτοκόλλου και κατόπιν στο γραφείο 222 σχετικά με την αναφορά αυτή. Η απάντηση ήταν, ότι δεν έχουν παραλάβει τίποτα και στους υπολογιστές δεν παρουσιάζεται κάτι. Ζήτησα και πάλι να επιβεβαιώσουν, όσα μου αναφέρουν και με διαβεβαίωσαν, ότι ισχύουν όσα μου είχαν πει. Τότε τους έδειξα το αντίγραφο της αναφοράς και της επίδοσης που είχα και … όλα άλλαξαν. Η γραμματέας τραβώντας με από το χέρι, επέμενε να συναντήσω την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας, η οποία θα μου εξηγούσε! Την ενημέρωσα, ότι έκανα αυτό που έπρεπε δηλ. να διασταυρώσω την πληροφόρηση που είχα, ζητώντας την άποψη κάθε πλευράς και πλέον δεν υπήρχε λόγος συναντήσεως με κάποιον άλλον.

Και τώρα, εύλογα μπορεί ο οποιοσδήποτε να αναρωτηθεί για το αν συμβαίνει κάτι στον χώρο της Δικαιοσύνης και εάν υπάρχει διαφορά στην μεταχείριση για κάποιους συγκεκριμένους ¨επώνυμους¨ πολιτικούς ή μή , που στήριξαν το μνημόνιο και την μνημονιακή κυβέρνηση.

Έπεται συνέχεια…

 

Aναδημοσιεύσεις:

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν