Αρθογραφία Κυρίως Θέμα

Νέα χρονιά – νέες ενέργειες

  Γράφει η Θάλεια Χούντα

 

Ο νέος χρόνος ήρθε και, όπως είναι στην ανθρώπινη φύση, ήρθαν μαζί του και οι ελπίδες και προσδοκίες μας για κάτι καλύτερο στην καθημερινότητά μας. Το κάτι καλύτερο βέβαια χρόνο με τον χρόνο μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στα δεδομένα που βιώνουμε και σίγουρα τώρα δεν είναι το ίδιο με αυτό προ πέντε ετών.

 Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη, να προχωρήσουμε σε νέες ενέργειες, οι οποίες αφ’ ενός θα μας εξασφαλίσουν και αφ’ ετέρου θα μας οδηγήσουν. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την οριοθέτηση του « επιθυμητού στόχου», ο οποίος πρέπει να είναι εφικτός και όχι ευκτέος και την συμπόρευση όλων μας. Τα προβλήματα πλέον είναι συλλογικά και συλλογική πρέπει να είναι και η αντιμετώπισή τους, αφού πέρα από το «εγώ» υπάρχει και το «εμείς». Υπάρχουν οι άνθρωποι, υπάρχουν οι ιδέες και πρέπει να υπάρξουν και οι ανάλογες κινήσεις υλοποίησής τους, ώστε σίγουρα να πετύχουμε.

http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=19&authid=62&artid=4679

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν