Ενσυνείδητη πειθαρχία…

Ενσυνείδητη πειθαρχία…

Πρωτόγνωρα πράγματα και πολύ σοβαρές καταστάσεις βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. Γεγονότα που μόνο σε ταινίες, ίσως, είχαμε δει και τις σχολιάζαμε ως προς την φαντασία του σεναριογράφου! Tης Θάλειας Χούντα – δημοσιογράφου Η απλή αλήθεια είναι μία: η ανθρωπότητα είναι παντελώς ανέτοιμη, να αντιμετωπίσει μία επιδημία ασθένειας. Η ανθρωπότητα που έχει φτάσει σε άλλους πλανήτες,

Πρωτόγνωρα πράγματα και πολύ σοβαρές καταστάσεις βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. Γεγονότα που μόνο σε ταινίες, ίσως, είχαμε δει και τις σχολιάζαμε ως προς την φαντασία του σεναριογράφου!

Εθνική ασφάλεια και Εθνικές υπηρεσίεςTης Θάλειας Χούντα – δημοσιογράφου

Η απλή αλήθεια είναι μία: η ανθρωπότητα είναι παντελώς ανέτοιμη, να αντιμετωπίσει μία επιδημία ασθένειας. Η ανθρωπότητα που έχει φτάσει σε άλλους πλανήτες, που η τεχνολογία καλπάζει συνεχώς, έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και περιμένει την όποια ελπίδα από τα ιατρικά εργαστήρια.

Η καθημερινότητά μας άλλαξε άρδην, όσα θεωρούσαμε δεδομένα δεν ισχύουν και, πλέον, μιλάμε για την ίδια την ύπαρξή μας. Την ύπαρξη που κατανοούμε έτει περισσότερο την σημασία της, ακούγοντας τους αριθμούς για τους νεκρούς συνανθρώπους μας.

Τα μέτρα που λαμβάνονται είναι σκληρά, όσο σκληρή έχει γίνει και η πραγματικότητα. Ερημώνουν τα πάντα και σαν η καλύτερη λύση έχει προταθεί το «Μένουμε σπίτι». Η μεγάλη πλειοψηφία το εφαρμόζει συνειδητά.

Η μικρή μειοψηφία το αψηφά ασυνήδειτα. Για την μειοψηφία αυτή και τις απάνθρωπες και αχαρακτήριστες ενέργειές της εφαρμόζονται και όλα αυτά τα μέτρα, με αποδέκτη την πλειοψηφία.

Οικονομίες καταρρέουν και πολλοί θα βρεθούν σε ένδεια, εκ νέου μάλλον για την Πατρίδα μας. Επενδύσεις, όνειρα και ελπίδες για το αύριο, μοιάζουν πια με φαντασιώσεις.

Περί δικαιωμάτων που έχουν κατακτηθεί με αγώνες πολλών ετών, καλύτερα να μην γίνει λόγος. Τα πάντα υποχωρούν εμπρός στην λαίλαπα του κορωνοϊού.

Αυτή δυστυχώς, είναι η κατάστασή μας σήμερα και με αυτή πρέπει, να προσαρμοστούμε. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να επιβιώσουμε και μετά μπορούμε να συζητήσουμε για τα υπόλοιπα.

Σε κάθε περίπτωση, και ορθά, το υπέρτατο αγαθό παραμένει η ανθρώπινη ζωή.
Όλοι πρέπει, να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και το μεγαλείο του ανθρωπισμού μας. Όλοι πρέπει, να συμμορφωθούμε με τις ιατρικές υποδείξεις και να κάνουμε υπομονή. Όλοι πρέπει, απλά να πειθαρχήσουμε.

Με το τέλος αυτής της περιπέτειας, πρέπει να μετρηθούμε και να λείπουν όσο το δυνατόν λιγότεροι.   

Καλή δύναμη σε όλους μας!

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας