Εκδήλωση κοπής πίτας Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία»

Εκδήλωση κοπής πίτας Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ετήσιας κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος (PIERCE-DEREE) την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».   Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Βίβιαν Γιαννοπούλου, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόρισε στην εκδήλωση, μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας κ.κ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ετήσιας κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος (PIERCE-DEREE) την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Βίβιαν Γιαννοπούλου, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόρισε στην εκδήλωση, μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας κ.κ. Γαβριήλ,  τον τ. Πρόεδρο Κολλεγίου J. Bailey, τον Αντιπρόεδρο του Κολλεγίου κ. Δ. Ανδρέου, και την τ. Βουλευτή κα. Ελευθερία Μπερνιδάκη, την δημοσιογράφο και κοινωνιολόγο κα. Θάλεια Χούντα και τον γνωστό ποινικολόγο κ. Νίκο Μπούρα.  Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος για τον εορτασμό των 140 χρόνων παρουσίας του ενώ δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στη διατήρηση και ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των απόφοιτων. Τα έσοδα της εκδήλωσης, στο πλαίσιο της συνεχούς φιλανθρωπικής δράσης του Συλλόγου, υποστήριξαν τη Στέγη Γερόντων «Παναγία η Ελεούσα» της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας με σκοπό να ανακουφίσουν λίγες από τις πολλαπλές ανάγκες.

Ακολουθούν Φωτογραφίες από την Εκδήλωση:

Η Θάλεια Χούντα με τον Ποινικολόγο Νίκο Μπούρα, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας κ.κ. Γαβριήλ και την Πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων κα. Βίβιαν Γιαννοπούλου.

Η Θάλεια Χούντα με τον Ποινικολόγο Νίκο Μπούρα, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας κ.κ. Γαβριήλ και την Πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων κα. Βίβιαν Γιαννοπούλου.

Η Θάλεια Χούντα με τον Ποινικολόγο Νίκο Μπούρα, τον Πατέρα Ιάκωβο και την Πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων κα. Βίβιαν Γιαννοπούλου.

Η Θάλεια Χούντα με τον Ποινικολόγο Νίκο Μπούρα, τον Πατέρα Ιάκωβο και την Πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων κα. Βίβιαν Γιαννοπούλου.

Η Θάλεια Χούντα με τον Ποινικολόγο Νίκο Μπούρα και την Πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων κα. Βίβιαν Γιαννοπούλου.

Η Θάλεια Χούντα με τον Ποινικολόγο Νίκο Μπούρα και την Πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων κα. Βίβιαν Γιαννοπούλου.

Η Θάλεια Χούντα με τις αγαπημένες της συμμαθήτριες

Η Θάλεια Χούντα με τις αγαπημένες της συμμαθήτριες

 

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος (ACG Alumni Association) ιδρύθηκε το 1928 από πρωτοπόρους απόφοιτες του Pierce College, με όραμα την υποστήριξη αλλά και δικτύωση των αποφοίτων. Σεβόμενοι την παράδοση, τις αξίες αλλά και τις κοινές εμπειρίες, τα μέλη του Συλλόγου συνεχίζουν δυναμικά το όραμα και προσκαλούν τους απόφοιτους του TheAmerican College of Greece να ενισχύσουν τις δράσεις.

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video