Αρθογραφία Κυρίως Θέμα

Ας τον λυπηθεί κάποιος !!!

Ας τον λυπηθεί κάποιος !!!

Γράφει o Γιώργος Ανδριόπουλος

Οι ημέρες που διανύουμε, πέραν της συνεχούς θλίψεως και οργής για τα διαδραματιζόμενα, έχουν αποτελέσει για κάποιον και ¨πεδίο¨ να ξεδιπλώσει και πάλι την ξεχασμένη ¨πολιτική σχολή¨ που πρεσβεύει.

Ας θυμηθούμε τι έχουμε ακούσει προσφάτως. Πρόσκληση στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, θα έπλενε σκάλες για τη Νέα Δημοκρατία, διαμαρτυρία για την σύλληψη Μιχαλολιάκου κλπ, πρόσκληση ¨αγάπης¨ στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, συναντάται κρυφά με τον Νικόλαο – υιό του Κωνσταντίνου, μας έχουν βάλει ¨παλάμη¨ οι ξένες μυστικές υπηρεσίες …..

Θα ήθελα να θέσω μόνο κάποια ερωτήματα, αντί απαντήσεως σε όλες τις ¨βαρυσήμαντες¨ αυτές πολιτικές θέσεις.

Πρώτον, θυμάσαι ποιος ψήφισε το Μνημόνιο;

Δεύτερον, θυμάσαι ποιος ήταν στην συγκυβέρνηση;

Τρίτον, θυμάσαι το αποτέλεσμα των εκλογών;

Τέταρτον, αληθεύει, ότι παρακαλάς τον πρωθυπουργό, να επέμβει, για να εμφανιστείς και πάλι στις μετρήσεις των δημοσκοπήσεων;

Πέμπτον, αληθεύει, ότι επειδή και εσύ και ο πρωθυπουργός γνωρίζετε το μέλλον σας, είστε σε συνεννόηση για την .. επόμενη ημέρα που θα σας βρει παρέα σε κάποιο παγκάκι;

Η επανεμφάνιση στα ΜΜΕ είναι πολύ καλή, γιατί κάποιοι έπρεπε να θυμηθούν και πάλι και να εμείνουν στην τελευταία εκλογική επιλογή τους. Πάντα τέτοια.

Έχουμε όμως πολύ σοβαρά θέματα να μας απασχολούν και όχι εσύ, γι’ αυτό ας τον λυπηθεί κάποιος, να του δώσει κάτι ή σε κάθε περίπτωση ας λυπηθεί εμάς.

 

Αναδημοσιεύσεις:

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν

Πρόσφατες ειδήσεις