Αρθογραφία Κυρίως Θέμα

Μια ακόμα βόμβα στα θεμέλια του συστήματος

Μια ακόμα βόμβα στα θεμέλια του συστήματος

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Όπως κάθε μεγάλη υπόθεση έχει και τα ¨παρακλάδια¨ της – για να δικαιολογήσει το κοσμητικό της επίθετο – έτσι και πολύ πρόσφατη μεγάλη υπόθεση, πλην όλων των άλλων χώρων, φαίνεται ότι έχει απλώσει τα
παρακλάδια της και στον ευαίσθητο και νευραλγικό χώρο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι του επιπέδου 2005 δηλ. του παραδικαστικού που συγκλόνισε για μήνες την χώρα. Θα ¨παρελάσουν¨ ονόματα δικαστών, γνωστών δικηγόρων, γνωστών πελατών – μελών της κοινωνίας μας και …

Η πάγια θέση είναι να παραμείνει διαυγής ο θεσμός αυτός, το στιβαρό στήριγμα της δημοκρατίας και το τελευταίο του κόσμου για δικαίωση.

Αν επιβεβαιωθούν όσα μάθαμε, ότι δρομολογούνται, την επόμενη εβδομάδα θα δημιουργηθεί πολύ μεγάλος θόρυβος. Η εμπιστοσύνη στο ανώτατο δικαστικό επίπεδο είναι απόλυτη, ότι θα επιτελέσει και πάλι στο ακέραιο το έργο του.

Θα παρακολουθούμε από κοντά και θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας ενημερώνουμε για τα διαδραματιζόμενα.

 

Αναδημοσιεύσεις:

&sig2=9BLngPO4KK2Odpnal7ZRYQ

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν