Η ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα

Αστυνομικός στην πράξη και αστυνομικός στα τηλέφωνα …

της Θάλειας Χούντα

Για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου επέλεξα, να βρίσκομαι στην Μύκη, ένα ωραίο Πομακοχώρι της Ξάνθης. Έχει άλλη χάρη και άλλο ¨αέρα¨ η Εθνική Επέτειος, όταν εορτάζεται σε χωριά και οι αληθινοί πρωταγωνιστές της ημέρας είναι μόνο οι μικροί μαθητές!

Εκεί κατανοείς και την δεσπόζουσα θέση που έχει η Ελληνική Αστυνομία στην τοπική κοινωνία, με τον σεβασμό που εισπράττει και τον έχει κερδίσει επάξια.

Η Διοικήτρια της Μύκης, πρέπει να τονιστεί, χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης και αναγνώρισης των πάντων, κάτι που το βλέπεις στα πρόσωπά των κατοίκων, όταν αναφέρονται στο όνομά της αλλά και από την γενικότερη συμπεριφορά τους απέναντί της.

Είχα την ευκαιρία, να την συναντήσω και πάλι μετά τον εορτασμό και ομολογώ, ότι παραμένει ¨σταθερή αξία¨ ικανής αστυνομικού και δραστήριας γυναίκας. Μεγάλο και πολυποίκιλο αστυνομικά και εθνικά το έργο της!

Όσον αφορά την Γενική Διεύθυνση Αν. Μακεδονίας και Θράκης, εν όψει των συχνών ελεύσεών μου στην ευρύτερη περιοχή, θα ήθελα, να αναφέρω, ότι καλό είναι, αν επιθυμούν κάτι από εμένα ή για εμένα, να με καλέσουν και να μου το πουν. Ακριβώς όπως έκαναν και στο παρελθόν, όταν κάποιος … Σύμβουλος τους είχε ενημερώσει και τότε παρακαλούσαν για συναντήσεις. Άλλως, την επόμενη φορά θα έχουμε την ευκαιρία, να τα διαλευκάνουμε όλα επισήμως και δικαστικώς. Και τότε, τα έγγραφα που υπάρχουν, θα αποδείξουν πράγματα και καταστάσεις.

Το άμεσο επόμενο ραντεβού μου με τους αστυνομικούς θα είναι στο νομό Ροδόπης, γιατί πρέπει και εκεί, να αναδειχθεί το μεγάλο έργο των αστυνομικών των τοπικών Τμημάτων.

Μέχρι τότε … «φωτιά στα τηλέφωνα»!

Photo: Με την Διοικήτρια του Αστυνομικού Σταθμού Μύκης

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν