Η ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα

Η ΕΛ.ΑΣ Δυτικής Μακεδονίας απλά πετάει …!

Της Θάλειας Χούντα
Είναι γνωστό ότι στην ΕΛ.ΑΣ Δυτικής Μακεδονίας τρέφω συναισθήματα ιδιαίτερης εκτίμησης και αγάπης, τα οποία έχουν εκδηλωθεί και μέσω των δημοσιογραφικών μου οδοιπορικών.
Οι ένστολοι εκεί έχουν, μάλλον, βρει την μυστική συνταγή της επιτυχίας και γι αυτό το λόγο τα στατιστικά για τον μήνα Ιούνιο αποστομώνουν και τον πλέον …δύσπιστο.
Οι αριθμοί απλά μιλάνε από μόνοι τους και σε μια εποχή όπου εδώ στο κέντρο, στην  Αθήνα οι πολίτες έχουν απολέσει πλήρως την εμπιστοσύνη τους στην ηγεσία, πολιτική και φυσική, του σώματος, εκεί στην Δυτική Μακεδονία , η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη.
Πιστεύω ακράδαντα ότι η παρουσία του Ταξίαρχου Παναγιώτη Ντζιοβάρα υπήρξε καταλυτική ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί της Δυτικής Μακεδονίας να επιτελέσουν το καθήκον τους ανενόχλητοι ξετυλίγοντας όλο το ταλέντο και τις ικανότητες τους.
Έχασε η Λάρισα και κέρδισε η Δυτική Μακεδονία.
Συγχαρητήρια, λοιπόν, στους αστυνομικούς της Δυτικής Μακεδονίας .
Συγχαρητήρια στον Ταξίαρχο της Παναγιώτη Ντζιοβάρα
Η Θάλεια με τον Ταξίαρχο Π. Ντζιοβάρα

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν