Η ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα

Έμπρακτα το ¨ευχαριστώ¨ στην ΕΛ.ΑΣ.


Της Θάλειας Χούντα

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί, τις γνωρίζουμε όλοι, ταυτοχρόνως αναγνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες αλλά και τον μέγιστο βαθμό επικινδυνότητας της εργασίας τους και το ¨ευχαριστώ¨, φαντάζομαι, το ακούν τακτικά σε όσα περιστατικά επεμβαίνουν.

Η γράφουσα, συνεχίζοντας μία παλαιά οικογενειακή και ανιδιοτελή παράδοση, με μεγάλη χαρά έγινα αποδέκτης της τιμής, να εγκριθεί το αίτημά μου προς το Α.Τ. Δραπετσώνας και να είμαι χορηγός στο εορταστικό τραπέζι που έγινε σε μαγαζί του Πειραιά για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Και η χαρά ήταν μεγαλύτερη από την μεγάλη προσέλευση των αστυνομικών, την ζεστή ατμόσφαιρα που υπήρξε και την προσέλευση εκπροσώπων της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. 

Παρευρέθηκαν κοντά στους αστυνομικούς ο Διευθυντής του Υπουργού Β. Μαστρογιάννης, ο υπασπιστής του Υπουργού αστυνομικός υποδιευθυντής Α. Λυμπεράτος, ο υπασπιστής του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικός υποδιευθυντής Α. Μπακαλώνης και ο Διευθυντής του Πειραιά ταξίαρχος Κ. Τσαρδινάκης, δείχνοντας και αυτοί εμπράκτως στον Διοικητή του Τμήματος Αστυνόμο Α’ Μ. Λαγουδάκοτην αναγνώριση στον δύσκολο καθημερινό αγώνα των αστυνομικών αλλά και στο ότι η Δραπετσώνα «έχει ζωή».

Καλή δύναμη στους συγκεκριμένους αστυνομικούς, αλλά και γενικά σε όλους, με υγεία το νέο έτος και όσοι πολίτες έχουν την δυνατότητα για ένα επιπλέον έμπρακτο ¨ευχαριστώ¨ στην ΕΛ.ΑΣ., ας το κάνουν με χαρά. Αρκεί να θυμόμαστε πάντα, ότι αν μας συμβεί το οτιδήποτε, η πρώτη σκέψη μας είναι, να καλέσουμε την Αστυνομία. Ας αφήσουμε αυτή την πρώτη σκέψη, να προχωρήσει και στο επόμενο βήμα και να μας θυμίζει την Αστυνομία και όταν δεν την έχουμε ανάγκη.

 

Πηγή: dialogoi.gr

 

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Top Post

Ξεχώρισαν