Η ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα

Μία πράξη αγάπης για τα παιδιά των αστυνομικών

Της Ηλέκτρας Αντωνοπούλου

Μέσα σε κλίμα ευαισθησίας, η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα και οι φίλοι της επιχειρηματίες Βασίλης Ιωαννίδης και Γιάννης Λέσσης, την Μεγάλη Τετάρτη επισκέφθηκαν το ΑΤ. Ελευσίνας με ένα και μοναδικό σκοπό: να προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά των αστυνομικών. Ο σκοπός επετεύχθη μέσω της προσφοράς πασχαλινών σοκολατένιων αυγών .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η Θάλεια είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με την Διοικήτρια του Τμήματος Α/Α Ρεφειάδου Ευσαΐα και το προσωπικό που υπηρετεί για το έργο που παράγουν οι αστυνομικοί του τμήματος κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες τις περισσότερες φορές και ανανέωσαν το ραντεβού για μία επόμενη επίσκεψη προσφοράς από τους φίλους της Θάλειας ώστε να καλυφθούν καθημερινές ανάγκες εργασίας.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ:

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Top Post

Ξεχώρισαν