Η ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα

Η Θάλεια πάντα κοντά στο Α.Τ. Ελευσίνας

Πιστή για μια ακόμη φορά στις υποσχέσεις της η Δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα, μαζί με φίλους της επιχειρηματίες επισκέφθηκε το Α.Τ. Ελευσίνας, προκειμένου να εκπληρώσει την υπόσχεσή της για την παροχή υλικού στο συγκεκριμένο Τμήμα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πρίν ξεκινήσει το δημοσιογραφικό της οδοιπορικό στην Περιφέρεια, με στόχο να αναδείξει το έργο των ενστόλων στις ευαίσθητες περιοχές της Ελλάδος.

Η συνάντησή της με την Διοικήτρια του Τμήματος Αστυνόμο Βούλα Ρεφειάδου και τους υπόλοιπους αστυνομικούς, πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν και στις επιτυχίες που πραγματοποιεί το συγκεκριμένο τμήμα, αφού οι ένστολοι κάτω απο αντίξοες συνθήκες λειτουργούν με ένα και μοναδικό γνώμονα, την ιερή έννοια του καθήκοντος.

Η Θάλεια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο Α.Τ. ηγείται μια δυναμική γυναίκα, η οποία έχει κατορθώσει και έχει κερδίσει συγχρόνως τον σεβασμό και την αγάπη των συνεργατών της και όλοι μαζί ως ομάδα επιτελούν σημαντικές επιτυχίες όσον αφορά την καταστολή της εγκληματικότητας στην συγκεκριμένη περιοχή.

Μετα απο πολύωρη παραμονή στο Τμήμα, η Θάλεια και οι φίλοι της αποχώρησαν με την υπόσχεση, ότι θα στηρίζουν το Α.Τ. Ελευσίνας με όποιο τρόπο μπορούν, σε μια τόσο δύσκολη καμπή της Χώρας μας.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν