Αρθογραφία Κυρίως Θέμα

Καλό Φθινόπωρο

Ας τον λυπηθεί κάποιος !!!

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Πέρασε και το φετινό καλοκαίρι, αφήνοντάς μας διάφορες αναμνήσεις και μπροστά μας ανοίγεται το Φθινόπωρο. Νέα εποχή, με τις δικές της χάρες και τα δικά της ενδιαφέροντα.

Ξέρετε, το μόνο που δεν σταματάει ποτέ, είναι ο χρόνος. Οτιδήποτε και αν κάνουμε, οτιδήποτε και αν γίνει, ο χρόνος τρέχει στον δικό του αγώνα. Και παρ’ όλες τι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, πρέπει να θυμόμαστε, ότι η στιγμή που περνάει, δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Ήδη τους έχουμε χαρίσει πάρα πολλές στιγμές από την ζωή μας, ήδη μας έχουν απασχολήσει με χίλια άλλα πράγματα εκτός αυτών που επιθυμούμε και ήδη μας έχουν οδηγήσει στο «τέλος». Δεν έχουν υπολογίσει όμως δύο πράγματα, το ότι δεν έχουμε να χάσουμε κάτι άλλο από υλικά αγαθά και το ότι αντέχουμε.

Το έχετε σκεφτεί, ότι τους προβληματίζει που ακόμη υπάρχουμε; που ακόμη σκεφτόμαστε; που ακόμη ανακαλύπτουμε μικροχαρές που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε; Θέλουν πράγματα και αυτά επιδιώκουν να πάρουν. Εμείς όμως έχουμε και ψυχή και αισθήματα και συναισθήματα! Αυτά δεν θα μπορέσουν ποτέ να τα πάρουν, γιατί τα κουβαλάμε μέσα μας, είναι η προίκα της φυλής μας και όπως τα μάθαμε, θα τα δώσουμε και στα παιδιά μας.

Μπορούμε ακόμη να χαμογελάμε και πρέπει να το κάνουμε, γιατί το οφείλουμε στους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς!

Καλό Φθινόπωρο!

 

Πηγή: dimotis.eu

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν