Αρθογραφία Κυρίως Θέμα

Συμεών Κεδίκογλου: απύθμενο πολιτικό θράσος …

Συμεών Κεδίκογλου: απύθμενο πολιτικό θράσος …

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Να τον χαιρόμαστε τον υφυπουργό Παιδείας που έχουμε, Συμεών Κεδίκογλου. Μας εκπλήσσει κυριολεκτικά παραδίδοντας αυστηρά μαθήματα παλαιοκομματισμού, παρά το νεαρό της ηλικίας του και την εικόνα που εμφανίζει προς το κοινό.

Πολίτης πήγε σε υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας, για να του διευκρινίσουν το περιεχόμενο της απάντησης σε ένα έγγραφο που του κοινοποιήθηκε. Συναντήθηκε με τον αρμόδιο υπάλληλο και εν τέλει αυτός μην μπορώντας να διευκρινίσει πειστικά την απάντηση που υπέγραψε, ανέφερε στον πολίτη, ότι η απάντηση αυτή χορηγήθηκε με «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ»!!! Ακόμη καλύτερα; Στην απάντηση αυτή αναφέρεται, ότι το περιεχόμενό της είναι προϊόν σκέψεως, πλην του υπαλλήλου και του γραφείου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που εδρεύει στο υπουργείο Παιδείας!!!

Με απλά λόγια, ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, για ένα απλό θέμα έδωσε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ στον υφιστάμενό του και στον νομικό εκπρόσωπο του Κράτους και αυτοί υπάκουσαν, χωρίς να εξετάσουν τίποτα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ υφυπουργέ Παιδείας. Και για να γνωρίζει ο κόσμος καλύτερα, ο συγκεκριμένος υφυπουργός είναι αρμόδιος για τα Δημοτικά Σχολεία, για τα Γυμνάσια και για τα Λύκεια. Δίνει το … καλύτερο παράδειγμα και στη νέα γενιά, αφού στην πράξη παραμένει πιστός σε όλα τα παλαιοκομματικά δόγματα παγκοσμίως περί «ωμών επεμβάσεων», όπου ο ίδιος κρίνει ή όπου ο ίδιος θέλει να το πράξει για άλλους λόγους.

Ο πολίτης που τον αφορά το θέμα, αφού ενημέρωσε εγγράφως τον υφυπουργό μας και δεν έλαβε απάντηση, άσκησε εναντίον του ένδικα μέσα και ο υφυπουργός μας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον να προσέλθει στην Δικαστική αίθουσα και να εξηγήσει την ενέργειά του αυτή.

Κατά τα λοιπά … οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που αγωνίζονται για το ψωμί τους και τα δικαιώματά τους στην ζωή και την εργασία, αφού αντιμετωπίζουν σωρεία σοβαρών και άλυτων θεμάτων, εύχομαι να μην τύχουν της «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ» του υφυπουργού. Αν όμως γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να θυμηθούν, ότι οι «πολιτικές αποφάσεις» έχουν όνομα που της υπογράφει και το όνομα αυτό πρέπει νόμιμα να δικαιολογήσει την όποια ενέργειά του.

Έπεται συνέχεια με τον υφυπουργό Παιδείας, που προσφάτως μας ενημέρωσε για την δραστηριοποίησή του και στον τομέα της ενδοσχολικής βίας …

 

Αναδημοσιεύσεις:

http://gataros1.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5814.html

http://thoureios.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7720.html

http://dionios.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6897.html

http://www.palo.gr/search/kwd=%CE%98%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%91+%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%91&cid=0&blog=on&sf=0&so=0&pg=4

http://olympia.gr/2014/03/20/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8D%CE%B8%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν