Αρθογραφία Κυρίως Θέμα

Ωρα υπευθυνης στασης

Γράφει η Θάλεια Χούντα

 

 Έχει περάσει αρκετό διάστημα από τις πρόσφατες εκλογές και ο πρώτος απολογισμός μπορεί να γίνει και να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ακριβώς τα ίδια!!! Δεν έχει αλλάξει τίποτα για τον απλό πολίτη, εκτός των νέων δυσβάστακτων μέτρων εις βάρος του.

Νέοι φόροι, νέα μέτρα, νέα οικονομική αιμορραγία. Η ανεργία καλπάζει, η απελπισία περισσεύει, το όραμα εξαφανίζεται.Από πολιτικής σκοπιάς ακούμε για … επιτυχίες, όπως η καλύτερη διαχείριση, η επιμήκυνση της αποπληρωμής, υποσχέσεις για την ανάπτυξη κ.λ.π. Σωστά όλα αυτά, στην πράξη όμως τι γίνεται με την καθημερινότητα μας;

 

 Υπάρχουν σοβαρά πρόσωπα εκτός πολιτικής σκηνής, τα οποία έχουν τους ίδιους προβληματισμούς και ανησυχίες και τα οποία με καθαρά εθνική σκέψη και φρόνημα, έχοντας γνώση των ζητημάτων και προτείνοντας σοβαρές και υλοποιήσιμες λύσεις, μπορούν να εισφέρουν θετικά.

Το ίδιο πρόβλημα, αν το αντιμετωπίσεις από άλλη οπτική γωνία και με καθαρό μυαλό – απαγκιστρωμένο από τα από τα δεδομένα που έχουν θέσει οι τρίτοι σ’ εμάς – , είναι σίγουρο, ότι θα το λύσεις και μάλιστα σωστά, κάτι που ο κόσμος θα το κρίνει και θα το αποδεχτεί.

Η ώρα της υπευθυνότητας είναι εδώ και στο άμεσο χρονικό διάστημα που ακολουθεί, θα φανούν τα έργα όλων.

 http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=19&authid=62&artid=7516

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν