Η ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα

Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ: Ένας χρόνος με θετικό πρόσημα!

Της Θάλειας Χούντα
 
Πριν ένα χρόνο, τέτοια ημέρα, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. σε μία επίσημη και μεγαλοπρεπή τελετή ανέλαβε τα καθήκοντά του. Ένας χρόνος, που από όλα όσα έχουν συμβεί, κρίνεται ευθέως με θετικό πρόσημο αλλά και με εξίσου θετικές προοπτικές για το μέλλον.
Από τις περιοδείες μου σε όλη την χώρα για τα αφιερώματα στον μεγάλο αγώνα που δίνει καθημερινά η Ελληνική Αστυνομία και από τις συναντήσεις μου με τους αστυνομικούς των περιοχών αυτών, μπορώ να καταθέσω αβίαστα, ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους έχει αποδεχτεί στην συνείδησή της τον συγκεκριμένο Αρχηγό. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα δηλ. οι ίδιοι οι συνάδελφοί σου να σε εκτιμούν τόσο σαν άνθρωπο όσο και σαν Φυσική Ηγεσία.
 
Φωτο: Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ
Όσον αφορά εμένα, ασχέτως των όποιων διαφορετικών οπτικών έχουμε σε συγκεκριμένα θέματα και δεδομένων ότι τελικά η διαφορετικότητα λειτουργεί εποικοδομητικά και εν τέλει η αλήθεια της Θάλειας αποδεικνύεται,  παραμένεις ο Αρχηγός της καρδιάς μου!

Φωτο: Η Θάλεια με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν