Η ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα

Η ΕΛ.ΑΣ επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά

της Θάλειας Χούντα
Όταν  η σκληρή δουλειά και οι συνεχιζόμενες επιτυχίες στο πεδίο επιβραβεύονται από τη πολιτεία τότε  η ελπίδα και η εμπιστοσύνη επανέρχεται στις καρδιές των πολιτών.
Υπήρξε μεγάλη χαρά, για εμένα, η προαγωγή του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Παναγιώτη Κουτούζου σε Ταξίαρχο της Ελληνικής αστυνομίας και η τοποθέτηση του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
Το GorgaNews είχε τη τιμή να συναντήσει πρώτο τον κ.  Κουτούζο ως Ταξίαρχο, να συζητήσει μαζί του τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν το σώμα και την ευρύτερη περιοχή του Έβρου.
Από τη μεριά της συντακτικής ομάδας του GorgaNews του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Είμαστε σίγουροι ότι, όπως και ως αστυνομικός διευθυντής, έτσι και ως ταξίαρχος θα συνεχίσει με τις πράξεις του να τιμά τη στολή που φορά και το εθνόσημο που φέρει.

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν