Η ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ: Παρουσία με ουσία στην Ξάνθη

Της Θάλειας Χούντα

 

Είναι γνωστή και αυταπόδεικτη, η εκτίμηση και η αγάπη που τρέφω για τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή του Νομού Ξάνθης, Βαγγέλη Γκίκα.

Την έχει κερδίσει επάξια για ένα και μοναδικό λόγο,για την άριστη αστυνομική παρουσία του στον ευαίσθητο αυτό Νομό.

Είχα την δυνατότητα κατά την πολυήμερη μου παραμονή εκεί, να διαπιστώσω τον σεβασμό που του επιδεικνύουν ο πολίτες της Ξάνθης, επιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο, τον σεβασμό που επιδεικνύει  ο ίδιος για την τόσο ιδιαίτερη εθνικά περιοχή.

Πραγματικά είχα την ευχαρίστηση να επισκεφτώ μαζί του όλα τα χωριά της Ξάνθης, φτάνοντας μάλιστα στο τελευταίο χωριό στα  Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, την Μέδουσα.

medousa

Επισκεφθήκαμε όλα τα Πομακοχώρια και σε κάθε περιοχή μας δινόταν η ευκαιρία να έχουμε πολύωρες συζητήσεις, για την καθημερινότητα και τα προβλήματα των κατοίκων.

Αναλύσεις εμπεριστατωμένες, ρεαλιστικές και με χαρακτηριστικό στοιχείο, τις λύσεις που έχει άμεσες ο Βαγγέλης Γκίκας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το σχόλιο μου στον ίδιο “ότι κρατάει ένα ολόκληρο Νομό στις πλάτες του.”

ΧΩΡΙΟ ΕΧΙΝΟΣ

exinos

Γνωρίζοντας την σεμνότητα του, θέλω και εκείνος να κατανοήσει την επιθυμία μου, να “αποκαλύπτω” και να μοιράζομαι με τους αναγνώστες μου, τις εμπειρίες μου αλλά και τα συναισθήματα μου, για αστυνομικούς οι οποίοι τιμούν το Σώμα και το εθνόσημο.

ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

pradeisos

Τον ευχαριστώ και δημοσίως για τον πολύτιμο χρόνο που μου αφιέρωσε, γνωριζόντάς μου μέρη, τα οποία δε θα είχα τη δυνατότητα να επισκεφθώ. Επίσης τον ευγνωμονώ που με «ρίζωσε» στην Ξάνθη, μια περιοχή με την οποία είμαι εθνικά συνδεδεμένη από μικρό παιδί και που οι εκπλήξεις που ετοιμάζω για την συγκεκριμένη περιοχή είναι μοναδικές.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΝΕΣΤΟΥ

paratiritirio

paratiritirio-2

paratiritirio1

ΧΩΡΙΟ ΣΜΙΝΘΗ

sminthi

 

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν