Η ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα

Η ΕΛ.ΑΣ στις πυραμίδες της χώρας μας

Της Θάλειας Χούντα

 

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, δημιουργείται η ανάγκη της διαφύλαξης των συνόρων της Πατρίδας μας, όχι από συνηθισμένους εισβολείς, αλλα απο πρόσφυγες κα λαθρομετανάστες οι οποίοι, εισέρχονται στη χώρα μας και τη χρησιμοποιούν ωε χώρο μετάβασης τους σε άλλα κράτη.

ΠΥΡΑΜΙΔΑ 177   ΦΥΛΑΚΙΟ ΝΕΟΝ   ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΥΝΟΡΑ

1

2

3

Όμως, υπάρχει ένα μεγάλο όμως, το οποίο οφείλεται στη παραχωρητική πολιτική που ακολούθησε η χώρα μας στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής.τις τελευταίες δεκαετίες δημιουργώντας την αίσθηση στους εταίρους μας ,ότι το ζήτημα των συνόρων μας το αντιμετωπίζουμε με μια “απίστευτη ελαφρότητα του είναι”.

ΠΥΡΑΜΙΔΑ 10 ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

4

5

Παρατηρώντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και βλέποντας τις πρωτόγνωρες εικόνες, οι οποίες μας θυμίζουν σκηνές αλώσεως της πατρίδας μας, συνειδητοποίησα ότι η Ελλάδα του 2016 δεν είναι η χώρα που μας άφησαν οι πρόγονοι μας.

Δεν είναι η χώρα για την οποία πολέμησαν οι παππούδες μας, δεν είναι η χώρα για την οποία χύθηκε τόσο ελληνικό αίμα, ώστε να μπορεί η γαλανόλευκη σημαία να κυματίζει υπέρηφανα.

Βρισκόμαστε στο χρονικό σημείο που παραγματικά πλέον δεν πάει άλλο. Οι λαθρομετανάστες, σε ένα μεγάλο κομμάτι τους δεν μπορούν να συγκριθούν με φιλήσυχους πρόσφυγες, οι οποίοι αναζητούν ένα καλύτερο αύριο.

Έχουν τελείως διαφορετική συνειδητότητα σε σχέση με εμάς και εν πάση περιπτώση θα μπορούσαν τα εχθρικά τους ένστικτα να τα χρησιμοποιήσουν στη χώρα τους, πολεμώντας τους εχθρούς τους και όχι να καίνε, να καταστρέφουν και να λεηλατούν το ΔΙΚΟ ΜΑΣ βιός.

Το σημερινό μου άρθρο το αφιερώνω σε …εκείνους που βρίσκονται στα ηνία της διακυβέρνησης αυτής της χώρας, θυμίζοντας τους ότι η Ελλάδα έχει σύνορα που δεν της χαρίστηκαν, αλλά αποκτήθηκαν με αίμα, πολύ αίμα και το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε εμείς είναι να τα διαφυλάττουμε με το ίδιο σθένος που επέδειξαν ΕΚΕΙΝΟΙ για εμάς.

ΠΥΡΑΜΙΔΑ 3 ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

6

7

8

9

10

11

Δείτε το βίντεο :

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν