Πριγκίπισσα Αικατερίνη : πάντα κοντά στα παιδιά…

Πριγκίπισσα Αικατερίνη : πάντα κοντά στα παιδιά…

Γράφει η Θάλεια Χούντα   Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, πάτρων του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής για το φιλανθρωπικό της έργο , ανά τον κόσμο και με τις αμέτρητες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που οργανώνει έχει κατορθώσει να βοηθήσει χιλιάδες συνανθρώπους μας ,μετατρέποντας το όνειρο ζωής που είχε, σε στόχο ζωής. Το φιλανθρωπικό Ίδρυμα της

Γράφει η Θάλεια Χούντα

 

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, πάτρων του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής για το φιλανθρωπικό της έργο , ανά τον κόσμο και με τις αμέτρητες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που οργανώνει έχει κατορθώσει να βοηθήσει χιλιάδες συνανθρώπους μας ,μετατρέποντας το όνειρο ζωής που είχε, σε στόχο ζωής.

Το φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Πριγκίπισσας υποστηρίζει τα τελευταία χρόνια Ιατρικά ιδρύματα, ιδρύματα του συστήματος κοινωνικής βοήθειας, ενώ έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και στην ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού , όσον αφορά ιατρικά και κοινωνικά θέματα.

Το έργο που έχει πραγματοποιήσει η Πριγκίπισσα Αικατερίνη σε συνεργασία με την Lifeline είναι στην κυριολεξία και χωρίς ίχνος υπερβολής αξιοθαύμαστο αφού κατόρθωσε να αναστήσει την Σερβία , μία τόσο πολύπαθη και ταλαιπωρημένη χώρα τόσο στον ιατρικό όσο και στον εκπαιδευτικό τομέα . Η Lifeline από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της δεν έχει σταματήσει τις μεγάλες δωρεές προς όλα τα νοσοκομεία δίνοντας ανάσα ζωής στους πάσχοντες πολίτες της γειτονικής μας χώρας.

Επίσης η Πριγκίπισσα πάντα σε συνεργασία με την Lifeline, έχει προσφέρει τεράστια οικονομική βοήθεια σε μεγάλα ορφανοτροφεία της χώρας αναπληρώνοντας στα παιδιά που ζουν εκεί την αίσθηση του σπιτιού και την θαλπωρή της οικογένειας που τους λείπει.

Όμως μην ξεχνώντας ποτέ το πως η πατρίδα της η Ελλάδα την στήριξε τόσο πολύ στον αγώνα της για την αναστήλωση της Σερβίας, το ανταποδίδει με τον ανάλογο τρόπο , νιώθοντας και αγωνιώντας για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι Έλληνες.

Έτσι στις 2 Απριλίου στο Θέατρο Παλλάς , στις 20;00 ο Μάριος Φραγκούλης και οι Φίλοι του τραγουδούν στην “Συναυλία Αγάπης για τα παιδιά” , η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλεξάνδρου και της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας . Οι καλλιτέχνες ενώνουν την φωνή τους και τραγουδούν αφιλοκερδώς για τη δημιουργία της Τράπεζας Οφθαλμών στην Ελλάδα , μια πρωτοβουλία του σωματείου LIONS και για τους σκοπούς του Lifeline Hellas (www.lifelineaid.org)

Αξίζει να είμαστε όλοι εκεί…..

 

Πηγή: xrima plus.gr

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video