Διεθνή

Χεζμπολάχ: Απειλεί το Ισραήλ με νέο πόλεμο

Χεζμπολάχ: Απειλεί το Ισραήλ με νέο πόλεμο

H Χεζμπολάχ είναι έτοιμη να επιτεθεί στο Ισραήλ, στη Γαλιλαία και ακόμα πιο βαθιά στο ισραηλινό έδαφος, δήλωσε ο ηγέτης της σιιτικής οργάνωσης, σεΐχης Νασράλα, μιλώντας σε λιβανέζικο τηλεοπτικό δίκτυο.
“Έχουμε προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για ένα μελλοντικό πόλεμο με το Ισραήλ. Δεν πρόκειται να μείνουμε θεατές των ισραηλινών επιθέσεων στην Συρία. Θα απαντήσουμε σε κάθε μια από τις επιθέσεις αυτές”, είπε.
“Έχουμε στρατιωτικές δυνατότητες που θα μας φέρουν τη νίκη. Οι στρατιωτικές μας δυνάμεις δεν έχουν καταστραφεί και το Ισραήλ κάνει λάθος αν το πιστεύει”, κατέληξε.
Είπε επίσης πως η Χεζμπολάχ διαθέτει όπλα που το Ισραήλ δεν μπορεί να φανταστεί. “Αν το Ισραήλ επιτεθεί στον Λίβανο θα αντιμετωπίσει ισχυρή αντίσταση. Μπορούμε να το νικήσουμε”, υπογράμμισε.
Η Χεζμπολάχ μάχεται αυτή την στιγμή στην Συρία υπέρ του καθεστώτος Άσαντ. Το Ισραήλ δεν έχει επέμβει στην σύγκρουση στην Συρία, παρά σε μεμονωμένες περιπτώσεις, πλήττοντας φορτία όπλων που μέσω Ιράν και Συρίας θα κατέληγαν στην Χεζμπολάχ.
Πηγή: Jerusalem Post
Απόδοση-επιμέλεια: On Alert: On Alert

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν