Διεθνή

Eίχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο ο Lubitz -Ηταν ακατάλληλος για πτήσεις

Eίχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο ο Lubitz -Ηταν ακατάλληλος για πτήσεις

Επί ενάμιση χρόνο υποβλήθηκε σε ψυχιατρική αγωγή ο Andreas Lubitz γράφει σήμερα η Bild, ενώ η είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο.
Αν και η Lufthansa επισήμως αρνήθηκε να αναφερθεί σε πιθανά ψυχολογικά προβλήματα του συγκυβερνήτη επικαλούμενη το ιατρικό απόρρητο, η Bild σήμερα αποκαλύπτει πως ο νεαρός είχε υποβληθεί σε ψυχιατριατρική θεραπεία επί ενάμιση χρόνο.
Η σχολή στο Φοίνιξ όπου εκπαιδευόταν εκείνη την εποχή τον χαρακτήριζε ακατάλληλο για να πετάξει. Σε αυτό τον ενάμιση χρόνο που δεχόταν ψυχιατρική αγωγή είχε αναγκαστεί να επαναλάβει πολλές φορές τα μαθήματα πτήσεων εξαιτίας της κατάθλιψης. Το 2009 είχε διαγνωστεί με ένα σοβαρό επεισόδιο κατάθλιψης, γράφει η Bild. Ενας γιατρός τον παρακολουθούσε τακτικά και ο φάκελός του, αλλά και η άδεια πιλότου του έφερε τον κωδικό SIC.

Πληροφορία σοκ: Ο Lubitz είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο
Εντωμεταξύ, γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Lubitz έπασχε από φοβία και κρίσεις πανικού και μάλιστα το φάκελό του στη Lufthansa σημειώνεται ότι πρέπει να παρακολουθείται τακτικά (κάτι βέβαια που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα είπε χθες στη συνέντευξη τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας). Μάλιστα, στη Γαλλία διακινούνται πληροφορίες ότι ο 2χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο με κρίσεις πανικού όταν διέκοψε την εκπαίδευσή του. Μια πληροφορία που αν επαληθευτεί πραγματικά εγείρει πλήθος ερωτηματικών…
Eντωμεταξύ και η ανταποκρίτρια του Mega στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά γράφει στο twitter σήμερα, πως ο Andreas είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική με επεισόδια φοβίας και κρίσεις πανικού, καθώς και ότι ο φάκελός του γράφει πως πρέπει να παρακολουθείται τακτικά.
Την ίδια ώρα αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως υπέφερε από μια «προσωπική κρίση» ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως είχε βιώσει πρόσφατα ερωτική απογοήτευση.
Το σενάριο της ερωτικής απογοήτευσης
Βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 28χρονος πιλότος πιθανότατα πέρασε κάποια «προσωπική κρίση» κατά τη διάρκεια της μοιραίας πτήσης που τον οδήγησε στο να λάβει την απόφαση αυτή που πήρε με τα τραγικά αποτελέσματα.
Παράλληλα, στη Γερμανία διακινείται η πληροφορία ότι ο Andreas Lubitz προσπαθούσε να ξεπεράσει μια αποτυχημένη σχέση και ότι αυτός μπορεί να ήταν ένας λόγος που τον έκανε να ρίξει το αεροπλάνο.
Η θεωρία αυτή άρχισε να κυκλοφορεί έντονα λίγες ώρες αφότου η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση ανακοίνωσε ότι έχει κάνει μια «σημαντική ανακάλυψη» κατά τη διάρκεια της τετράωρης έρευνας στο διαμέρισμα του Lubitz, στο οποίο λέγεται ότι συγκατοικούσε με τη φίλη του.
Πηγή: iefimerida.gr

Ετικέτες

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν