Διεθνή

«Η Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες τις κολάσεως στην Ευρώπη»

«Η Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες τις κολάσεως στην Ευρώπη»

Με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τώρα να έχει προχωρήσει στη διακοπή απευθείας κεφαλαίων στην Ελλάδα, σήμερα, ένας από τους μεγάλους των παγκόσμιων επιχειρήσεων, προειδοποιεί μέσω του kingworldnews ο βασιλιάς World, για τον ΠΑΝΙΚΟ που επικρατεί και θα επικρατήσει στην Ευρώπη. Τα λόγια του χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και επιδεινώνεται αρκετά γρήγορα…»
Ρωτά ο δημοσιογράφος Eric King: «Η ΕΚΤ έχει πλέον κλείσει τα άμεσα κεφαλαίων στην Ελλάδα. Η ΕΚΤ παίζει σκληρό παιχνίδι με τους Έλληνες διαπραγματευτές;»
Και απαντά ο John Hathaway: «Αυτό είναι μόνο ένα σημάδι που έκανε τα πράγματα είναι βρίσκονται εκτός ελέγχου και σε πολύ χειρότερη κατεύθυνση από το αναμενόμενο κεντρικό πλάνο. Αυτό το γεγονός τρόμαξε τις αγορές αργά την Τετάρτη. Ήμουν έκπληκτος να δω αν ο Dow εγκαταλείψει όλα τα κέρδη του στο χώρο της μισής ώρας …. Δεν υπάρχουν σχέδια έκτακτης ανάγκης εντός της ζώνης του ευρώ έτσι ώστε να ασχοληθεί με το ενδεχόμενο μιας ελληνικής χρεοκοπίας και εξόδου από το νόμισμα. Ένα από τα πράγματα που αρχίζουν να συμβαίνουν στην Ευρώπη είναι να βλέπουμε «σκληρά» πολιτικά κόμματα να κερδίζουν την εξουσία. Το είδαμε στην Ελλάδα. Το βλέπουμε στην Ισπανία. Γι “αυτό και το βλέπουμε και στη Γαλλία. Υπάρχει τώρα μια ανοιχτή εξέγερση εναντίων των Βρυξέλλών»
Ελλάδα vs Γερμανία... Ένας από τους μεγάλους των επιχειρήσεων προειδοποιεί
Η ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…
Και συνεχίζει: «Έτσι, όλος ο πανικός που γίνεται τώρα στην Ευρώπη με την ελληνική κατάσταση απλώς τροφοδοτεί την εξέγερση που συμβαίνει και αλλού. Για παράδειγμα: Πως αλλιώς οι Ολλανδοί θα είχαν ξεκινήσει την προσπάθεια για να επαναπατρίσουν το χρυσό τους; Οι Γερμανοί αισθάνθηκαν πίεση από την ίδια αναταραχή με αποτέλεσμα να ζητήσουν το χρυσό τους πίσω από την Fed της Νέας Υόρκης. Ταυτόχρονα, υπάρχει αυτή η νομισματική αναταραχή στην Ευρώπη και ένα… τραπεζικό τρέξιμο. Η είδηση για την Ελλάδα έχει προκαλέσει αύξηση της τιμής του χρυσού και στο τέλος της ημέρας θα συνεχίζει να κινείται υψηλότερα στην αγορά πρόσβασης»
Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
«Αυτό που μόλις είδαμε στην Ελβετία είναι η αδυναμία της κεντρικής τράπεζας για τον έλεγχο της αγοράς. Έτσι, αυτή η απελπισμένη προσπάθεια να διατηρήσουν τη νομισματική τάξη έχει αρχίσει να επιδεινώνεται αρκετά γρήγορα. Η Ελλάδα αποτελεί πραγματικά μέρος της μεγάλης εξέγερσης που συντελείται κατά των Βρυξέλλών και θεωρείται απειλή για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο. Έτσι, αν η Ελλάδα πάει ενάντια στις Βρυξέλλες και προκλητικά αφήσει πίσω το σύστημα του ευρώ, αυτό θα ανοίξει το δρόμο και για τους άλλους να ξεφύγουν. Αυτό θα έχει επιπτώσεις και στη συνέχεια θα υπάρξει κατάρρευση ευρώ. Ο άνθρωπος στο δρόμο είναι σε ανοικτή εξέγερση. Η λιτότητα είναι νεκρή και η Ευρώπη βρίσκεται σε κίνδυνο»
 
Πηγή: hellasforce.com

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν