Διεθνή

Οι Κούρδοι πετσόκοψαν 300 τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος

Οι Κούρδοι πετσόκοψαν 300 τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος

Την Τετάρτη αξιωματούχος του Κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος στο Ιράκ αποκάλυψε, ότι ο «χαλίφης» στο Ισλαμικό Κράτος Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι διέταξε την εκτέλεση 56 τζιχαντιστών μετά την ήττα του Ισλαμικού Κράτους έξω από την πόλη Γκουέρ στο βόρειο Ιράκ από τους Κούρδους Πεσμεργκά.
Επίσης, 400 περίπου τζιχαντιστές σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από τους Κούρδους Πεσμεργκά στη μάχη της Γκουέρ.
Ο Κούρδος αξιωματούχος Σαέντ Μιμουσίνι, είπε μιλώντας στο IraqiNews.com, ότι «ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι εκτέλεσε 56 από τους άνδρες του μετά την ήττα τους από τους Πεσμεργκά έξω από την Γκουέρ, νότια της Ερμπίλ», σημειώνοντας ότι, «οι εκτελέσεις έγιναν στην περιοχή της Νιμρόντ ανατολικά της Μοσούλης».
Ο Μιμουσίνι πρόσθεσε ότι στις μάχες μεταξύ Ισλαμικού Κράτους και Πεσμεργκά στη Γκουέρ σκοτώθηκαν περίπου 300 τζιχαντιστές και τραυματίστηκαν 102 και ότι τα νοσοκομεία στη Μοσούλη δεν προλαβαίνουν να περιθάλψουν χτυπημένους τζιχαντιστές.
Ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι διέταξε την εκτέλεση των 56 τζιχαντιστών επειδή δείλιασαν στη μάχη και υποχώρησαν για να σώσουν τις ζωές τους.

Δείτε βίντεο με τους νεκρούς τζιχαντιστές στη Γκουέρ εδώ: Σε απελπισία το Ισλαμικό Κράτος – Οι Κούρδοι μακέλεψαν εκατοντάδες τζιχαντιστές (βίντεο)

Δείτε φωτογραφίες που ανάρτησαν οι Κούρδοι από τη σφαγή των τζιχαντιστών στη Γκουέρ:
gwer-1
gwer-2
gwer-3
gwer-4
gwer-5
gwer-6
gwer-7
gwer-8
gwer-9
 
 
Πηγή: tribune.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν