Διεθνή

Σε αυτή την κόλαση μας εξαναγκάζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχουμε!

Σε αυτή την κόλαση μας εξαναγκάζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχουμε!

To oυκρανικό πυροβολικό εντείνει τα χτυπήματα κατά πολιτικών στόχων στο Ντονέτσκ.Σήμερα έπληξε τον συνοικισμό Leninski της πόλης όπου στις 22 Γενάρη σκότωσε 8 άτομα σε στάση λεωφορείου.Το ολοκαύτωμα συνεχίζεται η Οδησσός ήταν μόνο η αρχή. Πολίτες κάηκαν ζωντανοί μέσα στα αυτοκίνητά τους από ρουκέτες uragan.Στους ορόφους του νοσσοκομείου γυαλιά και αίμα.Τραυματίστηκαν 2 ασθενείς και γιατροί.Μετά την πρώτη έκρηξη το κτίριο εκκενώθηκε και οι άνθρωποι κατέφυγαν στο υπόγειο.
Capkhuu

Στον γειτονικό συνοικισμό  Textilschik ρουκέτες «Grad» εκρήχθηκαν στο προαύλιο του νοσοκομείου Νο 27 και τα θραύσματά τους σκότωσαν 4 ανθρώπους ενώ τραυμάτισαν τουλάχιστον άλλους 10. Τα θύματα ήταν εντός κτιρίου όπου κατέληξε οβίδα. Καταστροφές σημειώθηκαν και σε παρακείμενα κτίρια όπως οικίες σχολεία και ένα παιδικό σταθμό με 12 παιδιά.Στο νοσοκομείο θρυμματίστηκαν τζάμια  όπως και σε άλλα κτίρια σε μια ακτίνα 100 μ από αυτό. Η πολιτοφυλακή καταγγέλει ότι ουκρανικές δυνάμεις έβαλαν κατά της αστικής ζώνης με βαρύτατο οπλισμό.
https://www.1tv.ru/i_newsvideo/2771103ed87b02a1ac3029e3bcac7d1b52fd53
482260da2c948d5538edb33e4c804632
Πραγματική φρίκη βιώνουν χιλιάδες άτομα στο Ντονέτσκ. Οι βομβαρδισμοί είναι πολύωροι «.Новые разрушения в Донецке: снаряды попали в жилой дом и больницу
Οβίδες έπεσαν και σε νηπιαγωγείο κανένας δεν τραυματίστηκε. Τα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο τους εδώ και εβδομάδες.( 1tv.ru 4/2/15)
Πηγή: dimpenews.com
Ετικέτες

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν