Διεθνή

Συγκεντρώνονται πάνοπλοι Αλβανοί του UCK στα βουνά της ΠΓΔΜ

Συγκεντρώνονται πάνοπλοι Αλβανοί του UCK στα βουνά της ΠΓΔΜ

Αλβανοί παραστρατιωτικοί του UCK από το Κοσσυφοπέδιο εντοπίστηκαν στην περιοχή του Κουμάνοβο
Ήταν τελικά να μη μάθουν τον δρόμο οι Αλβανοί του UCK, τώρα θα έρχονται πυκνά συχνά στην ΠΓΔΜ. Άλλωστε για αν πούμε την αλήθεια το δυτικό κομμάτι της χώρας αυτής αποτελεί « ξέφραγο αμπέλι» .
Το παιχνίδι όμως που ετοιμάζεται αφορά κατά την γνώμη πολλών ειδικών στρατιωτικών αναλυτών, τον ενεργειακό πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας στα Βαλκάνια. Ο αγωγός Turk Stream περνάει από τα Σκόπια……ο νοών νοήτω.
Σήμερα λοιπόν μια ΠΑΝΟΠΛΗ ομάδα του UCK, ( αδιευκρίνιστος ο αριθμός των μελών) από το Κοσσυφοπέδιο, πιθανόν εντοπίστηκε να έχει εισχωρήσει βαθιά στο έδαφος της ΠΓΔΜ, στην περιοχή του Κουμάνοβο, ανέφεραν πολλά σλαβικά ΜΜΕ σε απευθείας σύνδεση με έκτακτες ειδήσεις , επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, αναφέρει το έγκυρο βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων focus-fen.net .
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι ουτσεκάδες προέρχονται από την περιοχή Slupcane του Κοσσυφοπεδίου. Υπάρχει μεγάλη όμως πιθανότητα, η πάνοπλη ομάδα να είναι από την κοιλάδα του Πρέσεβο στην Σερβία , σύμφωνα με αλβανικά ειδησεογραφικά πόρταλς.
image008
Η ουσία είναι ότι πάνοπλοι Αλβανοί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ στα χωριά γύρω από το Κουμάνοβο και κινούνται προς την κατεύθυνση των βουνών στην περιοχή Karadak και Κουμάνοβο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αλβανικός απελευθερωτικός στρατός σκοπεύει να ενεργήσει με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με την επίθεση στο χωριό Gosince πριν λίγες ημέρες . Αυτήν την στιγμή υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί στην περιοχή του Λίπκοβο μετά την επίθεση των Αλβανών παραστρατιωτικών στο χωριό Gosince.
Το Υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές, αναφέρει το Βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων .
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr και σλαβικά ΜΜΕ, ο σκοπιανός στρατός ήδη έχει ενεργοποιηθεί. Ομάδες κομάντος της μονάδας «Lions and Wolves» του σκοπιανού στρατού ελέγχουν ήδη τις περιοχές αυτές.
Η συγκέντρωση και η διαρκής κίνηση ένοπλων παραστρατιωτικών ομάδων από το Κόσσοβο και την κοιλάδα του Πρέσεβο στην Σερβία , στην περιοχή της δυτικής ΠΓΔΜ, υποδεικνύει ότι θα έχουμε σύντομα «μαντάτα».
Σε αυτές τις περιοχές σύμφωνα με πολύ παλαιότερα δημοσιεύματα του σκοπιανού τύπου , υπάρχουν κρύπτες πυρομαχικών και όπλων των Αλβανών για μια « «ώρα ανάγκης». Άλλωστε οι Αλβανοί δεν δήλωσαν ποτέ ότι θα κατέβαζαν τα όπλα του « παρά πόδα», τόνιζαν και τονίζουν ότι όλα τα αλβανικά εδάφη, θα ενωθούν σε μια ενιαία χώρα, την Μεγάλη Αλβανία. Απλά τώρα που ετοιμάζονται και οι αγωγοί φυσικού αερίου όπως είναι ο Turk Stream , όλα αυτά είναι πολύ πιθανόν να υλοποιηθούν.
 
Πηγή: pentapostagma.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν