Διεθνή

Σκόπια: Κλέβουν τα πάντα οι απατεώνες – Τίμησαν την ημέρα του Σλαβικού πολιτισμού με τους «Σλάβους» Κύριλλο και Μεθόδιο!!!

Σκόπια: Κλέβουν τα πάντα οι απατεώνες - Τίμησαν την ημέρα του Σλαβικού πολιτισμού με τους «Σλάβους» Κύριλλο και Μεθόδιο!!!

Γιορτάστηκε εχθές σε όλο το Σλαβικό Κόσμο η Ημέρα του Σλαβικού Πολιτισμού.
Με την ευκαιρία της Μεγάλης Γιορτής, ο αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος των Σκοπίων- SDSM, Ζόραν Ζάεφ, δήλωσε ότι η σημερινή γιορτή, η 24η Μαΐου είναι η Ημέρα των διαφωτιστών αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου που με τη συμβολή τους και τον ιστορικό τους ρόλο, έδωσαν στο σλαβικό λαό τα γράμματα και την ενοποίηση των Σλάβων!!!!
Ταυτόχρονα…
το κυβερνών κόμμα VMRO-DPMNE δήλωσε ότι όλοι οι Σλάβοι γιορτάζουν τους εκπαιδευτικούς Κύριλλο και Μεθόδιο, που αποτελούν πνευματικοί γίγαντες στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πολιτισμό.
«Μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και επιβεβαιώνει το ευρωπαϊκό μας παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Το φωτεινό παράδειγμα των εκπαιδευτών των Σλάβων αποτελεί μια σημαντική κληρονομιά που μας δίνει τη δυνατότητα για την παροχή καλύτερης εκπαίδευσης και έρευνας», σημειώνει το VMRO-DPMNE.
Σημειώνεται ότι οι Σλάβοι των Σκοπίων, εκτός της ληστείας του ονόματος της Μακεδονίας έχουν βαφτίσει και τους δύο ιεραπόστολους της Θεσσαλονίκης ως ‘Σλάβους’, επειδή έδωσαν γραφή και θρησκεία στους σλαβικούς λαούς!!!
Τελικά το τι θεωρούν τους εαυτούς τους οι Σκοπιανοί Σλάβους ή «Μακεδόνες» ανήκει στη σφαίρα της ψυχιατρικής!
 
Πηγή: greece-report.blogspot.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν