Διεθνή

ΣΟΚ:Με προκήρυξή της η ΙSIS απειλεί με πογκρόμ τους χριστιανούς της Ιερουσαλήμ……

ΣΟΚ:Με προκήρυξή της η ΙSIS απειλεί με πογκρόμ τους χριστιανούς της Ιερουσαλήμ……

ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
Στο site της linga.org έφθασε προκήρυξη που αποδίδεται στο Ισλαμικό Κράτος με την οποία η οργάνωση συγχαίρει τους μουσουλμάνους της Ιερουσαλήμ για τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού και τους υποδεικνύει να μαρκάρουν τα σπίτια των χριστιανών και να προβούν σε μαζικές εκκαθαρίσεις αυτών κατά την περίοδο του τρέχοντος μηνός.
Αφού συγχαίρουν τους μουσουλμάνους της Ιερουσαλήμ για την ιερή αυτή περίοδο προειδοποιούν ότι αυτός ο μήνας αν το θέλει ο Θεός θα αποτελέσει μαι αληθινή κατστροφή για τους Σιωνιστές και τους προδότες Άραβες ηγεμόνες όπως ο Μαχμούντ Αμπάς που επέτρεψαν στους Εβραίους και τους Χριστιανούς να κατέχουν τη γη των Μουσουλμάνων.
Κατηγορεί στη συνέχεια τους χριστιανούς που ζούν στην περιοχή ότι είναι πράκτορες των Σιωνιστών και των δυτικών και τους στοχοποιεί. Με ύπουλο τρόπο υπονομεύουν όπως λέει τα μουσουλμανικά ήθη και επιχειρούν να διαδώσουν την εκκοσμίκευση και την ανηθικότητα.Απειλεί ότι θα επιχειρηθεί πογκρόμ των χριστιανών αυτόν τον μήνα και αναφέρει ότι θα ξεκινήσουν από τις συνοικίες Beit Hanina, Shuafat και στη συνέχεια θα προχωρήσουν και στις υπόλοιπες γειτονιές και συνοικίες και θα φθάσουν ως και σε αυτόν τον Ναό της Αναστάσεως.
Προειδοποιούν τους χριστιανούς που τους αναφέρουν και ως απίστους να εκκενώσουν τώρα αυτές τις περιοχές και να φύγουν αμέσως διαφορετικά θα τους σφάξουν σαν τα πρόβατα. (linga.org 25//6/15)
 
 
Πηγή: dimpenews.com

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν