Διεθνή

Τύμπανα πολέμου – Οι ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας με… Ευρωπαϊκούς πυραύλους!!!

Τύμπανα πολέμου - Οι ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας με... Ευρωπαϊκούς πυραύλους!!!

Οι ΗΠΑ, που σπρώχνουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκατάστασης των πυραύλων Κρουζ στην Ευρώπη, φυσικά με πρόσχημα τη γνωστή προπαγάνδα περί ασφάλειας απέναντι στην επιθετικότητα της Ρωσίας…
Οι Ηνωμένες Πολιτείες…
σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εξετάζουν την ανάπτυξη των επιγείων βλημάτων στην Ευρώπη, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα μέτρα της Ρωσίας στην Ουκρανία…
Σύμφωνα με το Associated Press, η απόφαση αυτή ελήφθη, αφού η Ρωσία φέρεται να παραβίασε μια πυρηνική συνθήκη!!!
Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Ρωσία για παραβίαση της Συνθήκης του μέσου βεληνεκούς Πυρηνικών Δυνάμεων (INF), που έχει υπογραφεί το 1987.
Η Μόσχα αρνήθηκε τον ισχυρισμό και δήλωσε ότι η δοκιμή των πυραύλων που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014, είναι σύμφωνη με τη Συνθήκη INF.
Η κυβέρνηση Ομπάμα ανακοίνωσε πως απέναντι στην παραβίαση της Συνθήκης, ένας τρόπος άμυνας είναι η «αντίρροπη δύναμη».
Αυτή η επιλογή σημαίνει πως η αμυνόμενη χώρα έχει επίσης τη δυνατότητα ανάπτυξης των επιγείων βλημάτων στην Ευρώπη, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Brian McKeon.
Η Ρωσία από τη μεριά της τονίζει ότι τα πυραυλικά σχέδια των ΗΠΑ αποτελούν μια πραγματική απειλή όχι μόνο για τη Ρωσία, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, προσθέτοντας πως βλάπτουν τη στρατηγική ισορροπία των δυνάμεων σε όλη την υδρόγειο.
 
Πηγή: greece-report.blogspot.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Ξεχώρισαν