Διεθνή

To Ισλαμικό κράτος αποκεφάλισε 3 άντρες στη Ράκκα για βλασθημία

Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους (daash ή ΙSIS) αποκεφάλισαν ακόμη τρεις άνδρες στη Ράκκα για βλασφημία.
Σε twitter αρχικά φιλοτζιχαντιστικά αναρτήθηκαν οι αποκρουστικές σκηνές του αποκεφαλισμού των 3 ανδρών. Πρόκειται για δημόσια εκτέλεση.Το πλήθος παρακολουθεί από απόσταση.Διακρίνονται άνθρωποι που έχουν βγει μέχρι και στα μπαλκόνια για να δουν τα διαδραματιζόμενα.Κυμματίζει σε ιστό η σημαία της οργάνωσης.
B03xvyYCYAMwECY.jpg
Τα θύματα είναι καθηλωμένα στα γόνατα,με πισθάγκωνα δεμένα τα χέρια.Οι δήμιοι τους αποκεφαλίζουν με χατζάρες και δια σπάθης.Τα θύματα έχουν θέσει τον τράχηλο σε κούτσουρο για να δεχτούν το χτύπημα.
B03xw2VCcAAan7N.jpg
Η πόλη της Ράκκα που αποτελεί το άντρο των τζιχαντιστών απέχει μόλις 150 χλμ από το Κομπάνι όπου μένονται οι μάχες.Η σαρία εδώ εφαρμόζεται στην πιο βάρβαρη εκδοχή.Αποκαλείται η “πόλη με τα φαντάσματα ” λόγω της πανομοιότυπης αμφίεσης των γυναικών που υποχρεώνονται να φέρουν μαύρο ένδυμα που να καλύπτει όλο το σώμα.
B03xwAlCMAALLeH.jpg
Ακτιβιστής που μίλησε στο d’Europe 1 έκανε λόγο για πολλές σταυρώσεις και αποκεφαλισμούς.Οι δημόσιες αυτές εκτελέσεις συνήθως πραγματοποιούνται μετά την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί. ( Europe1 ,raqqa-sl 26/10/14)
Πηγή: dimpenews.com
 

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν