Διεθνή

Διαταγή Rothschild: Νομιμοποιήστε την λαθρομετανάστευση

Διαταγή Rothschild: Νομιμοποιήστε την λαθρομετανάστευση

Το ευρωπαϊκό και ατλαντικό establishment, ως συνήθως, κοροϊδεύει τους υπηκόους του και ταυτόχρονα εφαρμόζει τα μυστικά του σχέδια χρησιμοποιώντας κάθε μέσον.
Εδώ δεν θα ασχοληθούμε με…
το γεγονός ότι οι πολεμικές συρράξεις και επαναστάσεις, που οι ατλαντικές υπηρεσίες δημιουργούν στις διάφορες χώρες της ανατολής και της Αφρικής, είναι αυτές που συμβάλλουν στην δημιουργία μεταναστευτικών ρευμάτων.
Σε αυτό το άρθρο θέλουμε απλώς να πούμε τα αυτονόητα (στην εποχή μας όποιος λέει το αυτονόητο επιτελεί ιεραποστολή)όσον αφορά τις δικαιολογίες που το σύστημα προβάλει για το μεταναστευτικό πρόβλημα: «τι μπορούμε να κάνουμε;», «πως να τους εμποδίσουμε;», «δεν υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι», κλπ.
Αμέσως μετά, αρχίζουν τα σπαρακτικά και μελοδραματικά σόου των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Και τώρα ερχόμαστε στα μέτρα που περιλαμβάνει το σχέδιο δράσης για τη μετανάστευση, που αποφασίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση: γενικολογίες και χωρίς ουσιαστική αποτελεσματικότητα, απλώς για να καθησυχάζουν τον κόσμο και τις όποιες πολιτικές αντιδράσεις.
Μάλιστα, ο Jean-Claude Juncker προσπάθησε να περάσει αυτό που συμβουλεύει η εφημερίδα Liberation, δηλαδή την νομιμοποίηση της μετανάστευσης.
Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά η κίνηση του είναι ενδεικτική των πιέσεων που ασκούνται προς αυτή την κατεύθυνση.
3451313
Πρώτη ερώτηση: είναι δυνατόν η ευρωπαϊκή ένωση να μην μπορεί να επιβληθεί στην Τουρκία ή την Λιβύη και να τις αναγκάσει να ελέγχουν τα σύνορα τους;
Στην Ρωσία επέβαλαν κυρώσεις και εμπάργκο, κυρώσεις που δημιούργησαν οικονομικά προβλήματα και στην ίδια την ευρωπαϊκή ένωση.
Γιατί λοιπόν δεν εφαρμόζει κυρώσεις και εμπάργκο στις χώρες που επιτρέπουν την μαζική διέλευση μεταναστών από τα σύνορα τους;
Δεύτερη ερώτηση: Δεν μπορούν οι μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις της Ευρώπης να επιβάλουν, εάν χρειαστεί, ακόμη και στρατιωτικό ναυτικό αποκλεισμό των χωρών από τις οποίες προέρχονται τα μεταναστευτικά ρεύματα; φυσικά και έχουν αυτήν την δυνατότητα.(ένα κόμμα της αντιπολίτευσης στην Ιταλία πρότεινε τον ναυτικό αποκλεισμό της Λιβύης, αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε.
Στην Ισπανία, όπως αναφέρει η εφημερίδα, μία έκθεση των μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτει ότι στην Καταλονία, ισλαμιστές σχηματίζουν παράνομα δικαστήρια που εφαρμόζουν τον ισλαμικό νόμο για να δικάζουν τους μουσουλμάνους, και έφθασαν μάλιστα στο σημείο στην Βαρκελώνη να σχηματίσουν μονάδες θρησκευτικής αστυνομίας.
Συμπεράσματα: δεν κάνουν τίποτε για να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση διότι ένα ”αόρατο κέντρο” επιθυμεί την εφαρμογή του σχεδίου για την «μιγαδική ευρώπη» του Coudenhove-Kalergi.
Το σχέδιο αυτό το πρωτοπαρουσιάσαμε στην Ελλάδα στο Θεόδοτο μερικά χρόνια πριν.
Ωστόσο, αυτό το ”κέντρο” δεν είναι τόσο αόρατο, μια που ο ίδιος ο Coudenhove-Kalergi φρόντισε να μας το σκιαγραφήσει στις ”Αναμνήσεις” του, ας δούμε ένα απόσπασμα από αυτές:
«Στις αρχές του 1924, λάβαμε ένα τηλεφώνημα από το Βαρώνο Louis de Rothschild.
Ένας από τους φίλους του, ο Max Warburg από το Αμβούργο, είχε διαβάσει το βιβλίο μου και επιθυμούσε να μάθει για εμάς [το κίνημα της Πανευρώπης].
Προς μεγάλη μου έκπληξη, ο Warburg μας πρόσφερε αμέσως 60.000 χρυσά μάρκα για να συντηρήσει και υποστηρίξει το κίνημα μας τα πρώτα τρία χρόνια…
Ο Max Warburg, ο οποίος ήταν ο πιό διακεκριμένος και σοφός άνδρας με τον οποίο ήρθα ποτέ μου σε επαφή, είχε ως αρχή να χρηματοδοτεί αυτά τα κινήματα.
Παρέμεινε ειλικρινώς ενδιαφερόμενος για την Πανευρώπη (Pan-Europe) σε όλη του τη ζωή.
Ήταν ο Max Warburg o οποίος πραγματοποίησε το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1925 ώστε να με παρουσιάσει στον Paul Warburg και στο χρηματοδότη Bernard Baruch.»
Για τους Rothschild δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, οι αδελφοί Warburg ήταν εβραϊκής καταγωγής τραπεζίτες στη Γερμανία και την Αμερική και ο Bernard Baruch ήταν ο εβραϊκής καταγωγής εκατομμυριούχος που διετέλεσε σύμβουλος των προέδρων Woodrow Wilson και Franklin D. Roosevelt.
Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ: (σχετικό άρθρο ΕΔΩ)
Στην Αυστραλία, έλυσαν το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης με έναν απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο: Τα πλοία του πολεμικού ναυτικού ή της ακτοφυλακής αναχαιτίζουν τις βάρκες με τους μετανάστες, και μία ομάδα των ειδικών δυνάμεων ανεβαίνει πάνω σε αυτές και τις συνδέει με ένα καλώδιο με το πολεμικό πλοίο.
Με αυτό τον τρόπο οι μετανάστες μεταφέρονται στα λιμάνια από τα οποία ξεκίνησαν.
Σε περίπτωση που κάποιοι μετανάστες καταφέρουν να φθάσουν στο έδαφος της Αυστραλίας, συλλαμβάνονται, τους επιβιβάζουν σε μεγάλες βάρκες και τους ξαναστέλνουν πίσω.
Μάλιστα αυτές οι μέθοδοι εφαρμόζονται χωρίς την άδεια της Ινδονησίας από την οποία ξεκινούν οι μετανάστες.
Με άλλα λόγια, η Αυστραλία παραβιάζει τα θαλάσσια σύνορα της Ινδονησίας και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
Αυτή η μέθοδος λειτουργεί;
Φυσικά: μέχρι σήμερα κανένας μετανάστης δεν πνίγηκε και ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που φθάνουν στην Αυστραλία μειώθηκε δραματικά: από τα 20.000 άτομα σε ένα χρόνο στα 1000.
Θεόδωρος Λάσκαρης
Πηγή: attikanea.blogspot.gr

Πληροφορίες για το συντάκτη

dialogoi.gr

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν