Η ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ Δυτικής Μακεδονίας: Πιστοί φύλακες του νόμου και του Έθνους

Η ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Της Θάλειας Χούντα

Το οδοιπορικό μου και στην Δυτική Μακεδονία απέδειξε, ότι οι αστυνομικοί μας αποτελούν το πραγματικό στολίδι μας και επιτελούν απτόητοι το έργο τους. Τόσο ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Ντζιοβάρας όσο και οι κατά τόπους Αστυνομικοί Διευθυντές, Διοικητές Τμημάτων, Τμήματα Συνοριοφυλακής και όλο το προσωπικό δίνουν όλο τον εαυτό τους στην εκτέλεση του καθήκοντος και πέραν κάθε άλλης αποδείξεως, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.
Πραγματικοί Έλληνες και τιμώντας στο έπακρο την στολή και το εθνόσημο, νυχθημερόν προσφέρουν τα πάντα στον αγώνα για την πάταξη της εγκληματικότητας. Όπως και όλοι οι συνάδελφοί τους, δεν πτοούνται από τις περικοπές στην μισθοδοσία και τις αντιξοότητες στην τεχνική υποστήριξη και δηλώνουν παρόν τόσο στην πρόληψη όσο και στην καταστολή.


ΦΩΤΟ: Η ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Βεβαίως, υπάρχει και μία επιπλέον ιδιαιτερότητα στην περιοχή αυτή και δεν είναι άλλη από την εισαγόμενη παρανομία από τα όμορα κράτη, σε πρόσωπα αλλά και ναρκωτικά κυρίως. Και στον τομέα αυτό, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα καθήκοντά τους, οργώνοντας τα δυσπρόσιτα βουνά που αποτελούν διόδους διελεύσεως, αποδίδουν τα μέγιστα και αποτελούν την μόνη σοβαρή αιτία μειώσεως των περιστατικών. Ένα πραγματικά μέγιστο Εθνικό έργο, που εκφεύγει των στενών αστυνομικών καθηκόντων.
Τους ευχαριστώ και δημοσίως για όλα όσα προσφέρουν στην Χώρα αλλά και όσα πανέμορφα πρόσφεραν σ’ εμένα και η δημοσιοποίηση του έργου τους είναι το ελάχιστο, που μπορούμε να κάνουμε ανταποδοτικά. Γιατί για το σύνολο των αστυνομικών η ηθική αναγνώριση από την κοινωνία αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή.

ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ: Η ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ: Η ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ: Η ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν