Η ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα

Ταξίαρχος ΕΛ.ΑΣ Π. Ντζιοβάρας: Η Δυτική Μακεδονία ¨κρατάει γερά¨!

Της Θάλειας Χούντα

 

Είχα την ευκαιρία, για μία ακόμη φορά, να βρεθώ στην Δυτική Μακεδονία, με σκοπό να αναδείξω το μεγάλο έργο που επιτελείται και σε αυτό το γεωγραφικό κομμάτι της Πατρίδας μας από την Ελληνική Αστυνομία.
Συναντήθηκα και πάλι με τον Ταξίαρχο Παναγιώτη Ντζιοβάρα και μαζί επισκεφθήκαμε πολλά Αστυνομικά Τμήματα και ΤΣΦ των νομών που διοικεί. Οι εντυπώσεις μου είναι απλά άριστες και πολύ σύντομα, μέσω ειδικού αφιερώματος, θα παρουσιάσω αυτό το υπέροχο οδοιπορικό, που συνδύασε τόσο την γνώση για το σοβαρό και πολυεπίπεδο έργο των αστυνομικών μας όσο και την προσωπική γνωριμία μας και τις σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκαν.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημοσίως τον φίλο μου Ταξίαρχο Παναγιώτη Ντζιοβάρα και μέσω του προσώπου του, κάθε έναν ξεχωριστά αλλά και όλους μαζί, τους υπέροχους αστυνομικούς και ανθρώπους που συνάντησα αυτές τις ημέρες!

Φωτο: Η Θάλεια με τον Ταξίαρχο Π. Ντιοβάρα στο Γράμμο

Φωτο: Η Θάλεια σε χαλαρή διάθεση με τον Ταξίαρχο Π. Ντιοβάρα και τον Διευθυντή Κοζάνης κ. Θεοχάρη

Πληροφορίες για το συντάκτη

Θάλεια Χούντα

Η Θάλεια Χούντα είναι κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος. Ασχολείται, εδώ και χρόνια, με το κοινωνικό ρεπορτάζ, με πληθώρα συνεντεύξεων από συλλόγους και φορείς. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, τις ραδιοφωνικές και από sites, εφημερίδες και περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί. Tα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην πολιτική αρθρογραφία.

Προσθήκη σχολίου

Κάνετε κλικ για να εισάγετε το σχόλιο σας

Top Post

Ξεχώρισαν